HCL.HR

NOVE IGRE: Ovoga tjedna utrkujemo se u ekipnom izdanju i osvajamo drevnu Kinu

Zoran Žalac 20.05.2019.   •   1 komentara


U narednih tjedan dana igrači će na PC-u i konzolama moći voziti lude karting utrke, istraživati napuštenu svemirsku postaju te upravljati velikim vojskama drevnog kineskog carstva.

Everybody’s Golf VR

Serijal Everybody’s Golf prisutan je već više od 20 godina, što je svojevrsni fenomen za igru koja nema Tigera Woodsa niti veze sa stvarnim natjecanjima u golfu. Nikada to nije bio vrhunski serijal, ali je ostao solidan kroz ukupno sedam igara glavnog serijala. Od VR izdanja očekujemo istu solidnu izvedbu, pogotovo zbog činjenice da je golf kao statičan sport idealan za virtualnu stvarnost. Naš Stjepan već maše Move kontrolerima i ovoga će nam tjedna prenijeti kako je to igrati golf u virtualnoj dimenziji. Jesi čuo Stjepane? Recenzija mora biti gotova ovog tjedna!

Igra izlazi 21. 5. ekskluzivno za PlayStation 4 / PlayStation VR.

Observation

Na Epic Games Storeu trenutno možete nabaviti igru Stories Untold potpuno besplatno, a njezini tvorci ovoga tjedna dostavljaju nešto u sličnom tonu. Observation je SF triler u kojemu kroz kamere otkrivamo što se dogodilo s posadom jedne svemirske postaje. Znam, da, slično smo radili i u naslovu zvanom Tacoma, ali ovo je ipak malo drugačija izvedba nalik indie hitu Her Story. Uz to, igru na Epic Mega Saleu možete nabaviti u pola cijene – za manje od devet eura. Pitamo se je li to uopće legalno?

Igra izlazi 21. 5. za PC (Epic Games Store) i PlayStation 4.

Team Sonic Racing

Sonic je imao naporan mjesec zahvaljujući spornom traileru za svoju filmsku adaptaciju, a sada se vraća i u virtualni svijet – nadamo se u dobroj formi. Iako se radi o već trećoj karting igri sa Sonicom, u Team Sonic Racingu naglasak nije stavljen na brzinu već na timsko igranje u ekipi od tri vozača. Igrači će tako tijekom utrke morati surađivati razmjenjivanjem power-up predmeta, a pobjedu će u utrci odnositi ekipa koja bude najviše surađivala. Na raspolaganju ćemo imati 15 likova s različitim vozilima te preko dvadeset staza za utrkivanje, što bi trebalo biti dovoljno da nas zabavi barem do novog Mario Karta.

Igra izlazi 21. 5. za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch.

Total War: Three Kingdoms

Strateški serijal Total War već se nekoliko puta spojio s fantazijom, no uz igru Total War: Three Kingdoms fantaziju će spojiti sa stvarnim povijesnim periodom. U takozvanoj romantiziranoj povijesti posjetit ćemo kinesko carstvo i voditi jednu od 12 frakcija kako bismo ujedinili Kinu pod jednim vladarom. Povijesni aspekt igre bit će autentičan, no u Romance modu generali će imati nadljudske moći te će svojim jedinicama također davati aktivne i pasivne sposobnosti. Ali ako vas takva fantazija ne zanima, dobra je vijest da će se Total War: Three Kingdoms moći igrati i u realističnom modu.

Igra izlazi 23. 5. ekskluzivno za PC.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Cromarijan97

    26.05.2019 - 14:54

    OBSERVATION je jako čudna igra

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?