HCL.HR

NOVE IGRE: Ovog tjedna zaustavljamo operaciju KRAKEN

Zoran Žalac 23.05.2022.   •   2 komentara


Ovoga tjedna najviše novih igara dobit će PC publika, a svi ostali moći će birati između brutalne WW2 igre i šarenog platformera s klokanom.

Crossfire: Legion

24. 05. 2022. PC

Crossfire: Legion bit će klasična RTS igra radnjom smještena u bliskoj budućnosti. U igri ćemo graditi baze, skupljati resurse i pokušati pobijediti protivnika kombinacijom pješadije te raznoraznih vozila bilo na zemlji ili u zraku. Igra bi trebala imati pozamašnu single-player kampanju, ali i multiplayer u kojem će se sve naučeno moći primijeniti protiv živih protivnika. Ima tu navodno i nuklearnih bombi, ali i nešto snažnijih herojskih jedinica koje imaju potencijal potpuno promijeniti tijek svakog meča. Crossfire: Legion za početak stiže u early access.

Hardspace: Shipbreaker

24. 05. 2022. PC

Nakon dvije godine testiranja opreme i rastavljanja svemirskih brodova u early access programu, Hardspace: Shipbreaker spreman je za punu verziju. Igra je to u kojoj preuzimamo ulogu radnika u svemiru, čiji je posao rastavljanje i prikupljanje vrijednih materijala i komponenti od starih svemirskih brodova. Ne zvuči baš uzbudljivo, ali to je posao koji ima svoje opasnosti pa će se morati razmišljati o tome gdje je najbolje razrezati brod za ulazak u njegovu unutrašnjost kao i paziti na mnoge druge nepogode koje se mogu odjednom pojaviti. Požari i eksplozivna dekompresija samo su neki od problema.

My Time at Sandrock

24. 05. 2022. PC

Nastavak My Time at Portia odvodi nas u Sandrock – grad okružen pustinjom Eufaula, kanjonima i hrpom prostora za rudarenje. Zanimljivost je to što novac nema veliku vrijednost u Sandrocku – ondje je voda glavna valuta. Baš kao i Portia, Sandrock će imati svoje domaće stanovništvo s razvijenim osobnostima. Dakako, s likovima u igri moći će se ostvariti romantični odnosi, što u konačnici može odvesti i do braka te potomstva.

Roller Champions

25. 05. 2022. PC, PS4, XBO

Roller Champions je free-to-play igra koja se igra u formatu 3 protiv 3. Glavno je pravilo jednostavno: jedan tim u svom posjedu mora imati loptu cijeli jedan krug, tj. proći kroz četiri točke da bi otključao gol u koji potom moraju ubaciti loptu. Dodatni je zaplet taj da se gol ne mora gađati odmah u prvom krugu. Ako prije gađanja gola odvozite dva kruga s loptom, dobit ćete tri boda kad pogodite gol, odnosno pet bodova za tri kruga. No, ako se u bilo kojem trenutku protivnički tim dočepa lopte, vaš se napredak poništava. Prvi tim koji skupi ukupno pet bodova je pobjednik meča.

Sniper Elite 5

26. 05. 2022. PC, PS5, PS4, XS, XBO

Sniper Elite 5 odvijat će se u Francuskoj, gdje će ikonični Karl Fairburne sprječavati opasnu operaciju Kraken. Francuzi su mu ovog puta pripremili više oružja i dodataka nego ikad prije u serijalu, a i Karl je naučio nišaniti iz prvog lica na svim oružjima. Dobro će mu to doći ako sretne protivničkog snajperista kojeg u kampanji kontrolira drugi igrač, jer se i to sad može ako trebate dodatni izazov od igre. Ali ako vas takve stvari ne zanimaju, onda će vam Sniper Elite 5 biti dobro poznati izlet u zemlju kroasana. A tamo protivnicima hitno treba rengenski pregled glave i drugih dijelova tijela.

Kao the Kangaroo

27. 05. 2022. PC, PS5, PS4, XS, XBO, NS

Boksački klokan Kao smatra se ikonom gaminga već više od 20 godina. I to samo u Poljskoj, odakle i dolazi – svima ostalima ikone su Super Mario i Crash Bandicoot. No svjetsku slavu možda dobije novom igrom koja stiže krajem mjeseca. Kao the Kangaroo bit će vaš tipični 3D platformer sa šarenim okolišem i nizom prepreka. Razbijat ćemo stvari, skupljati novčićee i ne treba nam puno više od toga za dobru zabavu. Nekad je dobro da igre budu ovako jednostavne.

Ostale igre koje izlaze:

27. 05. Moo Lander(PC, PS5, PS4, XS, XBO, NS)
27. 05. Pac-Man Museum+ (PC, PS5, PS4, XS, XBO, NS)

Označeno sa:

Komentari (2)

  • ILoveGaming

    23.05.2022 - 14:21

    O super nema ništa za mene. Ionako imam previše igara za igranje, ne treba mi ih još.

  • Cone3006

    23.05.2022 - 22:18

    Kao the kangaro iscekujem kao budala

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?