HCL.HR

NOVE IGRE: Ovoga tjedna imamo produženi godišnji na Crysisovom otočju

Zoran Žalac 14.09.2020.   •   3 komentara


Iako je ovo članak o novim igrama, prelazi nam sada već u naviku da najviše ističemo remastere onih starih. Teška vremena!

Spelunky 2

15. 09. 2020. PlayStation 4

Mislili ste da je Sony ispucao sve što se tiče ekskluzivnih igara za PlayStation 4? A ne – imaju oni još i Spelunkyja 2, nastavak brilijantnog 2D platformera koji će na PS4 konzoli biti ekskluzivan puna dva tjedna prije nego se pojavi i na PC-u. Spelunky 2 odvodi nas na Mjesec u potrazi za nestalom obitelji, a istraživat ćemo ga solo ili u društvu još troje igrača.

Svijet će ovoga puta biti bogatiji interaktivnim dijelovima, što između ostaloga uključuje životinje koje će biti moguće pripitomiti pa zajahati. Zagonetke će također biti kompleksnije zahvaljujući novom sustavu fizike te dodatnim slojevima u nasumično generiranim levelima.

Medieval Dynasty

17. 09. 2020. PC

Brojne su nam igre pokušavale predočiti kakav je život bio ljudima u Srednjem vijeku. A pokušat će to i Medieval Dynasty – tako što igraču daje čekić u ruke i zadatak da očuva svoju dinastiju pobožnim radom i pameću da se kloni opasnosti. Naravno, nitko se nije obogatio ni najeo, a da nije išao u lov na velikog medvjeda, što je drugačije izrečena verzije uzrečice: tko riskira, taj profitira.

Igra će imati četiri vremenska doba, sustav reputacije za dinastiju, 18 zgrada za izgraditi te hrpu resursa za pokupiti. Za sada ćemo ju igrati u fazi early accessa koja bi mogla potrajati još godinu ili dvije.

Crysis Remastered

18. 09. 2020. PC, PlayStation 4, Xbox One

Naravno da imamo i jedan remaster. Ali, ne bilo kakav – Crysis Remastered obećava nam da će ponovno staviti naša računala i konzole na teške muke koje će dostaviti vizualno atraktivnu grafiku dostojnu Crysisove tradicije. Bolje osvjetljenje i oštrije teksture trebale bi proljepšati ovu staru pucačinu, no još uvijek smo malo sumnjičavi prema tome. Znamo da umjetna inteligencija protivnika neće biti poboljšana, znamo da neće biti remasterizirana Warhead ekspanzija, ali hej – to je Crysis, benchmark za određivanje sposobnosti i grafičkih standarda platforme.

Koštat će 30 eura, s time da za sada nije najavljen nikakav popust postojećim vlasnicima igre na PC-u.

WWE 2K Battlegrounds

18. 09. 2020. PC, PS4, XBO, Switch

Nekome je američko hrvanje možda ozbiljan sport, no budimo ozbiljni – neće nam ove godine užasno faliti ozbiljna simulacija WWE-a, pogotovo ako nas arkadni Battlegrounds uspije zabaviti bez mikrotransakcijskih bezvezarija. Dakle, pred nama je totalno neozbiljno hrvanje s napadima koji graniče sa znanstvenom fantastikom.

NBA je već godinama imao nešto slično pa je sad red došao i na WWE – nadamo se da će mu arkadno udaranje dobro pristajati.

Ostale igre koje izlaze:

15. 09. BPM: Bullets Per Minute (PC)
15. 09. eFootball PES 2021 Season Update (PC, PS4, XBO)
17. 09. ExoCorps (PC)
17. 09. Pacer (PS4, XBO, Switch)
17. 09. Welcome to Elk (PC, XBO)
17. 09. Wingspan (PC, Switch)
18. 09. Super Mario 3D All-Stars (Switch)

Označeno sa:

Komentari (3)

  • SanKa

    14.09.2020 - 12:29

    MEDIEVAL DYNASTY, jel to ona igra koju je jedan lik doslovno napravio ?

  • metal nerd

    14.09.2020 - 12:31

    Naši trgovci su se opekli i niti u prednarudžbama Nema Crysis Remastereda za Ps4?!

  • GAMERWORLD

    14.09.2020 - 22:03

    Za crysis remastered treba zvijer od kompa ako želite igrati sve na max i ultra postavkama.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?