HCL.HR

NOVE IGRE: Ovoga tjedna postajemo odvjetnici i uzgajivači trave

Zoran Žalac 08.04.2019.   •   6 komentara


U tjednu pred nama bavit ćemo se uzgojem virtualne marihuane, igrat ćemo se odvjetnika, a moći ćemo probati i VR dodatak za Switch konzolu.

Znate kako je ponedjeljak uvijek spor dan koji vas deprimira, bilo da ste u školi ili na poslu ili jednostavno kod kuće u gaćama? E, na valu te pretpostavke donosimo vam kratki tjedni pregled igara koje nam dolaze u idućih pet dana.

Dakako, nisu to sve igre koje izlaze u prodaju, ovo je samo naša probrana lista kako ne biste previše vrludali pa završili u sumnjivim dijelovima Steama i drugih trgovina s igrama. Smatrajte ovo dodatkom našeg standardnog video serijala o najzanimljivijim novim igrama kojega izbacujemo jednom mjesečno.

Pa krenimo s nabrajanjem:

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy

Odvjetnički Ace Attorney serijal proslavio se na Nintendovim prijenosnim konzolama, a sada u HD izdanju dolazi na PC i kućne konzole. Kako sam naslov kaže, trilogija uključuje tri igre u paketu, što u prijevodu znači 14 različitih epizoda u kojima na sudu treba braniti nevine klijente te istraživanjem doći do istine.

Igra izlazi 9. 4. za PC, PS4, XBOX, Switch.

Dangerous Driving

Već je nekoliko igara pokušalo vratiti nekad slavni Burnout serijal. Njegovi tvorci, sada u nezavisnom timu Three Fields Entertainment, nisu se baš iskazali dvjema Danger Zone igrama, no možda im je Dangerous Driving treća sreća. Ovaj naslov donosi brzu vožnju, arkadnu koliko to smisao arkadnosti dopušta. Ima oko 30 različitih staza, osam različitih natjecanja, uključujući i mod potjere u kojemu lovite druge vozače.

Igra izlazi 9. 4. za Epic Games Store, PS4 i XBOX.

Pathway

Pathway je igra čija je radnja smještena u 1936. godinu, za vrijeme uspona nacističkog režima. Radi se o strateškoj avanturi na poteze koja nas stavlja u ulogu avanturista nalik Indiani Jonesu. U igri ćemo igrati sa 16 unikatnih likova, a njihove će avanture biti dinamične zbog proceduralno generirane mape i različitih scenarija za priču.

Igra izlazi 11. 4. za PC.

Weedcraft Inc

Neki su mislili da je Weedcraft Inc igra koju smo izmislili u našem videu za prvi april. Kad ono međutim – radi se o stvarnom naslovu. U stilu mobilnih igara tajkunskog žanra ovdje morate u privatnosti svoje sobice uzgajati đavolju travu, dilati je po ulici i onda podmazati neke džepove da se o vašem biznisu ne priča okolo. Ili baš suprotno – nekad će vam trebati promocije.

Igra izlazi 11. 4. za PC.

Nintendo Labo – VR Kit

Virtualna stvarnost dolazi na Nintendovu hibridnu platformu. Ne pitajte kako, ili još gore – zašto. Ali, svejedno ćete dobiti odgovor kako: preko Toy-Cona, odnosno kartonskog Labo paketa. Napravite si kartonski okvir (naočale) pa u njega ubacite Switch konzolu i – eto vas u VR-u. U punoj 720p rezoluciji. Dok rukama držite konzolu na licu. Cijena paketa je 80 eura.

Nintendo Labo VR Kit izlazi 12. 4. za Nintendo Switch.

Označeno sa:

Komentari (6)

  • SanKa

    08.04.2019 - 10:52

    ja sam mislio da je ovaj nintendo VR 1. april šala ?!

    • Artyom

      @SanKa, 08.04.2019 - 13:15

      Nije. Al kao da i je…

  • hrga007

    08.04.2019 - 13:27

    cekam weedcraft, cini se kao zabavna menadzment igra

    • chupacabra1

      @hrga007, 08.04.2019 - 15:05

      I ja… Cisto me ta menadzment strana interesira, nemam drugih namjera.

  • Pararera

    08.04.2019 - 18:53

    Ovaj Weedcraft treba bit mobilna igra!!!!

  • Alkaram

    09.04.2019 - 08:14

    Dali ovaj članak izlazi svaki tjedan?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?