HCL.HR

NOVE IGRE: Ovoga tjedna tražimo ponovno iskupljenje u Amaluru

Zoran Žalac 07.09.2020.   •   4 komentara


Nakon prošlotjedne navale novih igara slijedi tjedan za nešto manje razvikane naslove i jedan remaster kojemu se ove godine uopće nismo nadali.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

08. 09. 2020. PC, PlayStation 4, Xbox One

Prije svega nekoliko mjeseci činilo se da je fantastični svijet Amalura osuđen na propast i zaborav. No, izdavačka kuća THQ Nordic uspjela je riješiti pravne zavrzlame kako bi realizirala remaster RPG-a iz 2012. godine. Re-Reckoning se vraća uz bolju grafiku, ugrađene ekspanzije te u 2021. obećava nove sadržaje kroz DLC zvan Fatesworn.

Igra će u redovnoj prodaji koštati 40 eura (bez novih sadržaja Fatesworna), a ako stari Amalur već imate na Steamu, na PC-u ga možete nabaviti u pola cijene.

Necromunda: Underhive Wars

08. 09. 2020. PC, PlayStation 4, Xbox One

Akcijski RPG Necromunda: Underhive Wars najavljen je još 2018. godine kao očekivana adaptacija uspješnog boardgaming naslova. Sada ta igra napokon izlazi te će igračima ponuditi multiplayer obračune 5v5 formata. Borit ćemo se s različitim vrstama bandi po tunelima i zabačenim “mravinjacima” iz svijeta Warhammera.

No, neće ovo biti isključivo multiplayer igra nego nas čeka i kampanja s pričom o nemilosrdnom životu u podzemlju.

Tamarin

10. 09. 2020. PC, PlayStation 4

Tamarin je jedan od najslađih likova, ali nemojte da vas njegove oči zavaraju, on je zapravo opaki komandos koji barata vatrenim oružjem. Mora tako jer zločesti insekti zagađuju njegov svijet i netko ih treba naučiti pameti! Tamarinova avantura odvijat će se u sjevernjačkom krajoliku, a uključivat će skakanje i pucanje po bubama. Nije baš razina Crasha i Ratcheta, ali moglo bi poslužiti kao zagrijavanje za te igre.

Inertial Drift

11. 09. 2020. PC, PS4, XBO, Switch

“Zaboravite sve što znate o driftanju” – stoji u opisu igre Inertial Drift. Ova arkadna igra donosi novi sustav driftanja pomoću dvaju analognih palica na kontroleru. Vozi se tako da se skretanje izvodi pomicanjem palica u istom smjeru, a kad palice pomaknete suprotno jednu od druge ulazi se u drift. Inertial Drift imat će 16 tipova vozila, nelicenciranih – naravno, te 20 izazovnih staza. Single-player komponentu pratit će i priča s likovima i dijalozima, ali tu ne očekujte ništa više od razine mobilne igre.

 

 

Ostale igre koje izlaze:

08. 09. The Outer Worlds: Peril On Gorgon (PC, PS4, XBO)
08. 09. The Sims 4: Journey to Batuu (PC, PS4, XBO)
10. 09. Redneck Ed: Astro Monster Show (PC)

Označeno sa:

Komentari (4)

  • CrashLP

    07.09.2020 - 11:02

    Amalur kriminalno underrated igra, jedva cekam po po petstoti put proci 😀

  • moordrak

    07.09.2020 - 11:23

    Re-Reconing. Jako me zanima koliko su ga promijenili u odnosu na original. Lijepo je izgledao (a bome je bio i jako igriv) 2012. na x360. Niš. Past će još jedna platina…

  • Saren

    07.09.2020 - 12:25

    Ja razmisljam ali cu pricekati jos, nije me impresioniralo sto su do sad graficki ucinili, meni i dalje izgleda skoro ko original. Posto mi je na Originu, ne na Steamu i cijena od 40 eura, a odigrao sam original ranije ove godine vec, mislim da cu se strpit jos neko vrijeme.

  • SonOfZeus

    07.09.2020 - 12:37

    Kad pogledaš remastere poput saints row ili remake poput hitan koji koštaju isto, KoA je jeftini Cash grab nazalost.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?