HCL.HR

Novi arena shooter Toxikk obećava partijanje kao da je godina 1999.

ToxarE 02.08.2014.   •   6 komentara


Nezavisni njemački tim Reakktor Studios najavio je novu pucačinu zvanu Toxikk koja će se voditi klasičnim pravilima starih arena shootera.

Prije nekoliko tjedana id Software je najavio kako se Doom vraća svojoj tradiciji te odbacuje pravila modernih pucačina kao što su obnavljajuće zdravlje i ograničavanje broja nosivog oružja. Netom prije toga, Epic je najavio povratak klasičnog Unreal Tournamenta, a jedan od kreatora tog serijala, Cliff Bleszinski, najavio je vlastiti arena shooter pod nazivom Project Bluestreak. To je već dovoljan dokaz da u FPS žanru počinju puhati neki vjetrovi promjene, a potvrda toga vjerojatno je i najava novog shootera zvanog Toxikk.

Riječ je o nadolazećoj igri njemačkog indie tima Reakktor, ekskluzivnoj za PC platformu na kojoj će se krajem godine pojaviti u Steam Early Access programu. Toxikk se opisuje kao klasični arena FPS s brzim kretanjem, duplim skokovima, booster predmetima… bolje rečeno – sa svim onim što su moderne FPS igre odbacile.

U igri neće biti nikakvog sustava napredovanja, niti kupovanja napretka (dakle, nije riječ o F2P naslovu). Umjesto toga, igrači će na raspolaganju imati klasične i masivne mape za 8-16 igrača i korisničke sadržaje koje sami mogu izraditi pomoću besplatnog SDK alata. Hoće li Toxikktime uspjeti privući igrače, s obzirom da će biti igra koja se plaća – za razliku od nadolazećeg Unreal Tournamenta, ostaje za vidjeti.

Komentari (6)

  • l)oolvl

    02.08.2014 - 16:11

    ajde konačno da su počeli odbacivati "moderne" fore poput regeneracije i ograničenih oružja… ovo je prava zabava

  • Black op

    02.08.2014 - 18:35

    Ako nema levelanja sta je onda ono +100 nakon sto ubije neprijatelja?

    • HighCroGaming

      @Black op, 02.08.2014 - 20:40

      mozda score lol

    • Black op

      @Black op, 03.08.2014 - 08:56

      Ma da, imace 100 poena po killu -.-

    • HighCroGaming

      @Black op, 03.08.2014 - 11:03

      pa tako je u codu

  • Black op

    03.08.2014 - 19:17

    1)Ovo nije CoD
    2)U CoD-u dobivas mnogo poena po killu jer trebas jos vise za levelovanje koje donosi perkove, nova oruzja, embleme itd. ali ovdje nema nicega od toga…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?