HCL.HR

Novi Batman: Arkham Origins trailer otkriva opaku Copperhead

ToxarE 21.07.2013.   •   4 komentara


Na Comic Conu u San Diegu, Warner Bros. je otkrio još jednog od osam likova koji će pokušati ubiti Batmana u Arkham Originsu – opaku, spretnu i nepraktično odjevenu djevu imena Copperhead.

Tijekom Batman: Arkham Origins panela na San Diego Comic Conu, Warner Bros. je svijetu otkrio novi trailer za taj željno iščekivani prednastavak popularnog Arkham serijala. Kao što već vjerojatno i znate, Batmana će u Arkham Originsu pokušati ubiti osam iskusnih ubojica za nagradu od 50 milijuna dolara, a trailer prikazan na Comic Conu otkriva upravo još jednog od ubojica. Točnije, još jednu. Njeno ime je Copperhead, ima kandže na rukama i tko bi rekao – iznimno je spretna.

Warner Bros. je za Polygon objasnio kako su koristili tri glumice kako bi prenijeli pokrete gospodične Copperhead u igru – uključujući akrobata iz Cirque du Soleil te osobu iskusnu u borilačkim vještinama. Inače, u svijetu Batmana Copperhead je kao lik prvotno bio muškarac obučen u odijelo zmije, da bi nakon The New 52 reboota DC Comicsa 2011. godine taj lik bio ponovno zamišljen kao žena.

Batman: Arkham Origins izlazi 25. listopada za PC, PlayStation 3, Xbox 360 te Nintendo Wii U.

Komentari (4)

  • HrBomb

    21.07.2013 - 13:32

    zenimljivo 🙂 ali bilo bi super kad a bi i stare sve stavili u igru killer croc je zakon, mr freez i ostala ekipa, treba ih sve uklopit jer opet je mjesto radnje gs gdje svi oni trebaju bit makar u sporednim misijama 🙂 bilo bi glupo da bude samo 10 ubojica i da se zanemare svi naj bitniji negativci :))))

  • demigod

    21.07.2013 - 13:56

    COOL COOL COOL… jedva cekam *-*

  • Neol

    21.07.2013 - 15:33

    Bezveze što s njom ne možeš igrati, hahah.

  • goldfinger

    21.07.2013 - 16:17

    Uopće ne treba sumnjati u kvalitetu ovog proizvoda,jer su prošle 2 igre bile vrhunske..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?