HCL.HR

Novi filmski traileri #12: Batman se skockao da bude humorističan

Zoran Žalac 26.03.2016.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


U filmskom tjednu kojega su obilježile oštre kritike na Batman v Superman: Dawn of Justice upoznali smo i humorističnu stranu Viteza Tame. Bez Bena Afflecka.

lego-batman

Suprotno očekivanjima, u ovom tjednu baš i nije bilo ugodno hodati u Batmanovim čizmama. Kritičari su poprilično oštro ocijenili njegov sukob sa Supermanom, na što Ben Affleck jednostavno nije imao komentara.

No, Batman je ovoga tjedna bio aktivan u svom drugom izdanju. Kockasti LEGO Batman dobio je vlastiti film, a premda trailer zapravo i nije nešto posebno humorističan, vjerujemo kako ovaj film ipak ima šanse pokupiti bolje kritike nego Batman v Superman.

Ostatak tjedna obilježila su dva para humorističnih blesana. Prvi čine Ryan Goosling i Russell Crow čiju smo kemiju mogli vidjeti i na dodjeli Oscara, a njihov film The Nice Guys čini se kao prava ludnica. Jonah Hill i Miles Teller su drugi duet u filmu War Dogs s premisom koja je mogla doći samo iz Amerike.

Među ostalim trailerima vrijednim spomena Obi Wan Kenobi se vratio u pustinju, a Mark Whalberg zna sve i nema pojma o crpljenju nafte.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Juventino

    26.03.2016 - 21:58

    Izasao je i novi trailer za TMNT 🙂

  • funky0308

    27.03.2016 - 13:09

    Moram malo otici off topic, ipak je Uskrs. Svima koji Uskrs slave – sretan im Uskrs 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?