HCL.HR

Novi filmski traileri #30: Vrijeme je za najave božićnih filmova

Zoran Žalac 31.07.2016.   •   3 komentara   •   Gaming Related


Sunce neumoljivo prži, a zimski blagdani još su mjesecima daleko. Svejedno, nadolazeći božićni filmovi već su najavili svoju veselu sezonu.

bad-santa-2

Dojmovi o materijalima predstavljenim na Comic Con sajmu još uvijek se sliježu, ali filmska industrija ne radi pauzu zbog toga. Pogledajte samo Matta Damona – ovoga tjedna vratio se u kina kao Jason Bourne, a nimalo slučajno istog tjedna predstavljen je još jedan film u kojemu ima glavnu ulogu. The Great Wall je novi spektakl redatelja Kuće letećih bodeža (meni osobno jedan od filmova s najljepšom koreografijom ikada), a u kina dolazi iduće godine.

No, osim velikog Kineskog zida, ovaj tjedan obilježila je blagdanska, odnosno božićna tematika. Usred ljeta – ali eto, znam da neki ljudi s nestrpljenjem već odbrojavaju dane do sezone poklona ispod bora, tako da ovo ne bi trebalo biti čudno. Najavljena su dva filma, jedan je Hangover na božićni način, a drugi je očito nezaobilazni nastavak 13 godina starog klasika.

Među ostalim trailerima ovoga tjedna, M. Night Shyamalan po tko zna koji put najavljuje svoj veliki povratak, a imamo i jedan film na temu 2. svjetskog rata.

Komentari (3)

 • MarinCRO12

  31.07.2016 - 17:54

  Božićni filmovi,e to se čeka,jednostavno obožavam božićne filmove

  • trulex

   @MarinCRO12, 31.07.2016 - 23:41

   Ja baš nevolim, al evo iskoristit ću priliku barem da ti ćestitam blagdan: Srean Božć

  • MarinCRO12

   @trulex, 01.08.2016 - 17:18

   hahaha hvala također haha

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!