HCL.HR

Novi filmski traileri #7: Alica je ponovno u zemlji čudesa

Zoran Žalac 20.02.2016.   •   4 komentara


Najzanimljivije filmske vijesti proteklog tjedna nisu bile vezane uz trailere zbog čega su pozornost privukli filmovi koji inače ne bi imali dovoljno mjesta pokraj ostalih blockbustera.

alice-through-the-looking-glass-sacha-baron-cohen-01-670-380

Prošlog tjedna Hollywood se ispucao sa spektaklima na Super Bowlu pa u proteklih sedam dana nismo imali prilike vidjeti skupe i bučne filmske trailere. Vjerojatno najvažnija vijest u filmskom svijetu bila je vezana uz početak snimanja novog Star Wars filma, a tu i tmo najavljeni su neki drugi povratnici poput Predatora, ali tek posterima.

U takvom ozračju najraskošniji trailer pripao je Disneyjevoj Alici u zemlji čudesa. Ne znamo točno što to ona tamo radi po drugi put, ali odlična glumačka postava je ponovno tu, pa očekujemo barem solidan film.

Oscarom nagrađeni Crouching Tiger, Hidden Dragon iz 2000. godine dobiva svoj nastavak krajem ovog mjeseca, i to u produkciji Netflixa. Djeluje pomalo jeftino, ali ako uživate u koreografiji borbe dobro je znati da na filmu radi koreograf prvog Matrixa i Kill Billa.

Ostatak trailera jednim je dijelom nabijen akcijom, a drugim dijelom dramom i komedijom. Jedni svoje avanture privode kraju, drugi se blesiraju i drogiraju.

Označeno sa:

Komentari (4)

  • Slim1992

    20.02.2016 - 17:34

    Znaci i kod vas ima dosade, cim ste se uhvatili i filmova…a la IGN

  • Someone

    20.02.2016 - 21:51

    Počeli ste malo spamati filmskim vijestima i recenzijama, ne znam što će vam to…a da i ne pričam da vam je za 70% tih filmova/serija poveznica s igrama nategnuta maksimalno. Napravili ste da moram skrolati i preskakati članke da bih našao neku vijest vezanu zapravo za igre na portalu o igrama…

    • Duanador

      @Someone, 20.02.2016 - 22:50

      Ne bih se bas slozio sa time. 90% sadrzaja je o igrama i vijestima o igrama itd. tu i tamo po neki trailer od filma.

  • Stjepan93

    21.02.2016 - 00:19

    Nešto se pričalo da će se navodno novi dio Star Wars-a snimat u Dubrovniku

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?