HCL.HR

Novi format igranja naših Hearthstone turnira, prijavite se na Adria Open #48

Matija Čukelj 19.05.2016.   •   1 komentara


Hearthstone Adria Open turniri od sada se igraju u SWISS formatu – saznajte što to točno znači i prijavite se za prvi takav kup ove subote.

esl-adria-open-hs3

I ove subote u 13 sati započet će naš novi ESL Hearthstone Adria Open turnir, a uz već poznatu nadopunu pravila za standard format, ovoga puta mijenjamo i cijeli sustav bracketa na samome turniru. Točnije, bracketa kao takvih se odričemo i uvodimo neeliminacijski SWISS sustav. To znači da poraz na kupu ne znači nužno i kraj – svi sudionici igraju jedan broj mečeva i sustav kao takav ih uparuje s igračima sličnog skill levela kako bi sve bile što pravednije. Ranking igrača se određuje po ukupnom broju pobjeda i poraza na eventu.

Više detalja oko ovog novog formata možete pronaći na FAQ stranici na ESL-u. Kao i za sve naše online turnire na ESL-u Adria, svi sudionici trebaju biti prisutni na IRC kanalu kupa radi lakše koordinacije između admina i igrača, kao i igrača međusobno. Tim više budući da novi format nastupa na snagu, a preko IRC-a će najbrže riješiti bilo kakve nejasnoće oko novog sustava.

Prijave su otvorene sve do pola sata prije samog početka turnira. Ako dolazite iz zemalja Adria regije (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija) prijavite se klikom ovdje. Nakon prijave igrači moraju odraditi “check-in” tj. potvrditi nastup na kupu. Check-in postaje vidljiv pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili.

Igrači koji osvoje prva tri mjesta dobivaju ESL premium račune, a svi sudionici skupljaju Adria bodove s kojima se mogu plasirati u mjesečno finale koje se održava na kraju mjeseca.

Komentari (1)

  • Tutnplook

    25.05.2016 - 13:16

    Zna li netko neki dobar deck sa Lordom Jaraxxusom?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?