HCL.HR

Novi Hearthstone Adria Open kup spreman za vaše prijave

Igor Belan 13.10.2016.   •   0 komentara   •   ESL, HCL


Hearthstone Adria Open turniri otvoreni su za sve vas što volite Hearthstone i živite u našoj regiji, a daju vam šansu da okušate sreću i ukrstite Hearthstone deckove protiv drugih igrača s ovih prostora.

esl-adria-open-hs3

I ovog vikenda dođite se natjecati na našem Hearthstone Adria Openu online putem ESL-a. Vrijeme početka bit će standardno u subotu u 13 sati, a riječ je o našem 65. po redu online turniru za sve Blizzardove kartaše iz regije. Da, to znači da su pozvani doslovno svi igrači iz regije koji igraju i prate Hearthstone i žele okušati svoje nove deckove protiv stvarnih igrača.
Sudionici trebaju biti prisutni na IRC kanalu kupa radi lakše koordinacije između admina i igrača kao i igrača međusobno.

KAKO SE PRIJAVIM?

Par klikova i to je to. Jedini uvjet je da igrate Hearthstone i dolazite iz neke od zemalja ESL Adria regije, a to su Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija. Za prijavu smo kliknite ovdje i zatim pratite upute s desne strane pod ‘Sign up’. Ako negdje zapnete, slobodno nas pitajte što vas muči u komentarima ovog članka ili na našem HS kutku na forumu.

Nakon prijave, igrači moraju odraditi “check-in” tj. potvrditi svoj nastup na kupu, a check-in link postaje vidljiv pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!