HCL.HR

Novi Hearthstone kup za sve igrače iz regije

Igor Belan 01.09.2016.   •   3 komentara   •   ESL, HCL


Testirajte svoje deckove protiv domaće ekipe na našem prvom Hearthstone Adria Open kupu nakon pauze u 8. mjesecu. Prijave besplatne, pozvani su svi iz regije, a igra se online pa ne morate ni izlaziti iz kuće.

esl-adria-open-hs3

Nakon pauze od mjesec dana i povećeg trodnevnog Gatheringa u Zagrebu vrijeme je da ponovo zasučemo rukave i bacimo se na posao. Zbog toga vas sve pozivamo da napravite isto te se i ovog vikenda dođete natjecati na našem Hearthstone Adria Openu online putem ESL-a. Vrijeme početka bit će standardno u subotu u 13 sati, a riječ je o našem 59. po redu online turniru za sve Blizzardove kartaše iz regije. Da, to znači da su pozvani doslovno svi igrači iz regije koji igraju i prate Hearthstone i žele okušati svoje nove deckove protiv stvarnih igrača.

Za ESL Adria eventove, svi sudionici trebaju biti prisutni na IRC kanalu kupa radi lakše koordinacije između admina i igrača, kao i igrača međusobno.

KAKO SE PRIJAVIM?

Bez brige, jednostavno je. Jedini uvjet je da igrate Hearthstone i dolazite iz neke od zemalja ESL Adria regije (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija). Za prijavu smo kliknite ovdje i pratite upute s desne strane pod ‘Sign up’. Ako negdje zapnete, slobodno nas pitajte što vas muči u komentarima ovog članka ili na našem HS kutku na forumu.

Nakon prijave, igrači moraju odraditi “check-in” tj. potvrditi svoj nastup na kupu, a check-in link postaje vidljiv pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili.

Komentari (3)

 • BrainCro

  01.09.2016 - 21:13

  Jel moram igrat na PC-u ili mogu i na iPadu

 • Chux

  02.09.2016 - 01:50

  Na čemu god, samo budi prisutan na IRC kanalu ako je ikako moguće radi komunikacije sa adminima/igračima.

 • SemirTheChosen

  02.09.2016 - 07:42

  Učestvuje li iko u Rocket Legue u nedjelju na IRC-u? Glavna nagrada nosi 150 evra!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!