HCL.HR

Novi Hearthstone online kup za ekipu iz regije

Igor Belan 16.06.2016.   •   0 komentara


Bliži nam se vikend, a to znači da dolazi i naš novi Hearthstone kup za sve zainteresirane igrače iz regije. Prijavite se, pokažite svoje sjajne nove deckove i okušajte sreću.

esl-adria-open-hs3

I ovog vikenda dođite se natjecati na našem Hearthstone Adria Openu online putem ESL-a. Vrijeme početka bit će standardno u subotu u 13 sati, a riječ je o našem 52. po redu online turniru za sve Blizzardove kartaše iz regije. Da, to znači da su pozvani doslovno svi igrači iz regije koji igraju i prate Hearthstone i žele okušati svoje nove deckove protiv stvarnih igrača.

KAKO SE PRIJAVIM?

Bez brige, stvar je vrlo jednostavna. Jedini uvjet je da igrate Hearthstone i dolazite iz neke od zemalja ESL Adria regije (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija). Za prijavu smo kliknite ovdje i pratite upute s desne strane pod ‘Sign up’. Ako negdje zapnete, slobodno nas pitajte što vas muči u komentarima ovog članka.

Nakon prijave, igrači moraju odraditi “check-in” tj. potvrditi svoj nastup na kupu, a check-in link postaje vidljiv pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili. Igrači koji osvoje prva tri mjesta dobivaju ESL premium račune, a svi sudionici skupljaju Go4 bodove s kojima se mogu plasirati u mjesečno finale koje se održava na kraju mjeseca.

Sve jasno? Pripremite te deckove i sretno na natjecanju!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!