HCL.HR

Novi Hearthstone turnir za igrače iz regije – prijavite se

Igor Belan 20.10.2016.   •   1 komentara


Opet je to vrijeme u tjednu – vrijeme kada vas podsjećamo da za vikend pripremamo novi Hearthstone kup na kojem želimo vidjeti i vas i vaše deckove.

esl-adria-open-hs3

Ove subote u 13 sati održat ćemo naš 66. po redu Hearthstone Adria Open turnir na koji ste pozvani doslovno svi – važno je samo da živite u nekoj od zemalja ESL Adria regije (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija). Prijavite se na vrijeme i okušajte skill i sreću sa svojim novim deckovima protiv stvarnih igrača iz cijele regije.

KAKO SE PRIJAVIM?

Bez brige, jednostavno je. Jedini uvjet je da igrate Hearthstone i dolazite iz neke od zemalja ESL Adria regije. Za prijavu smo kliknite ovdje i pratite upute s desne strane pod ‘Sign up’. Ako negdje zapnete, slobodno nas pitajte što vas muči u komentarima ovog članka ili na našem HS kutku na forumu.

Inače, za ove naše ESL Adria evente, svi sudionici trebaju biti pristuni na IRC kanalu kupa radi lakše koordinacije između admina i igrača kao i igrača međusobno.

Nakon prijave, igrači moraju odraditi “check-in” tj. potvrditi svoj nastup na kupu, a check-in link postaje vidljiv pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?