HCL.HR

Novi Legacy of Kain sve bliže otkrivanju

ToxarE 28.05.2013.   •   11 komentara


Dva različita izvora uputila su nas istom zaključku – Square Enix će uskoro najaviti novu Legacy of Kain igru koja će nositi naziv War for Nosgoth.

Prošle godine Square Enix registrirao je domenu warfornosgoth.com, čime je naznačio kako bismo uskoro mogli ponovno posjetiti svijet Legacy of Kain igara, i to nakon desetogodišnje pauze. Danas smo pak dobili još potvrda da je War for Nosgoth u planu, a za pretpostaviti je da bi mogao biti najavljen u narednim tjednima – prije samog E3 sajma ili za vrijeme istoga.

Naime, u novoj verziji Crossfire drivera za AMD-ove kartice spominje se isti naziv, što je ujedno naznaka da bi igra trebala doći i u PC verziji. Inače, nije čudno što je izvor ovoga AMD-ov driver, jer je dobro poznato kako su Square Enixove igre naklonjene upravo AMD-u (počevši od Deus Ex: Human Revolutiona pa do Tomb Raider).

Legacy of Kain: War for Nosgoth

Drugi naznaka stiže sa SteamDB-a koji se bavi zapisima iz Steamove široke baze podataka. Ondje je iskopana slika koju možete vidjeti gore, a koja osim naziva prikazuje simbol stupova Nosgotha. Njih smo više puta posjetili u Legacy of Kain serijalu, stoga je izgledno da bi nova igra mogla ciljati na nostalgiju, odnosno da vjerojatno neće biti nekakav radikalan reboot serijala. Bilo kako bilo, imamo predosjećaj da ćemo više o svemu tome saznati uskoro.

Komentari (11)

  • BioShock 4 Life

    28.05.2013 - 10:42

    Heeee, najbolja vijest koju sam cuo od Defiance-a, znaci u zadnjih cener godina. xD Ne mogu da vjerujem. 😀

  • drazensi

    28.05.2013 - 11:02

    ajde napokon.. 🙂

  • Metalni

    28.05.2013 - 11:20

    Ah, mladosti moja… Ovo je jedna zaista lijepa vijest, i nadam se da će i sama realizacija igre biti takva.

  • Maximum

    28.05.2013 - 13:09

    Sad su svi happy a kad otkriju igru bice " opet mi unistili serijal…''

    • JaBitiTarzan

      @Maximum, 28.05.2013 - 13:40

      Pa brate kad su igre prilagođene djeci. A matorci misle da je to stari dobri Soul Reaver pa kupe, djeca čitaju recenzije igara i padaju na to. Ima nas tek nekoliko ovdje koji se suprotstavljamo redakcijama game portala.

    • TheOFFman

      @Maximum, 29.05.2013 - 08:26

      Legacy of Kain nikad nisu bile lagane igre koliko se ja sjecam tako da ih vrlo lako mogu previse pojednostavniti, jos ako prica bude losa eto lose igre. U svakom slucaju veselim se vijesti i nadam se da ce biti jos bolja od prethodnika.

  • exarkun

    28.05.2013 - 14:38

    iako sam pc gamer tu i tamo dodje nekoliko konzolaskih naslova zbog kojih mi bas bude zao sto ih nisam zaigrao..ovo je jedna od tih igara, sjecam se kako mi je frend na ps1 doslovce obozavao ovu igru igrajuci je dan i noc 😀 a nije jedini jer nakon ove najave tocno se vidi kako su se stari fanovi probudili i sa odusevljenjem prihvatili vijest..ako izadje na pc definitivno igram a starim fanovima drzim fige da opravda ocekivanja 🙂

    • vojnovic4

      @exarkun, 29.05.2013 - 13:34

      Imas na pc ja mislin sve igre ja san igrao vecinu na pc-u

  • st.srki

    28.05.2013 - 14:46

    ovo se dugo čekalo 🙂

  • lula4man

    28.05.2013 - 16:57

    koliko god da možda bila loša igra jednostavno ću morati ovo odigrati barem zbog priče. prešo sam sve dijelove po par puta i naravno da nema šanse da propustim ovaj dio..

  • St. Raziel

    12.07.2013 - 11:32

    Potvrđeno je da će igra biti MP only i biti smještena u vrijeme SR1. Za sad nema potvrde o tome kakvu će i hoće li uopće Kain i Raziel imati ikakve uloge. Simon Templeman je izjavio da nezna ništa o izradi novog nastavka i da ga još nitko nije (zasad) kontaktirao.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?