HCL.HR

Novi MGS 5: Ground Zeroes screensi prikazuju Psycho Mantisa

nebel 28.02.2014.   •   1 komentara


Minijaturni novi screenshoti iz Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes prikazuju vozila, šuljanje, akrobacije i jednog lika kojeg se sigurno sjećate iz prvog MGS-a.

Konami je objavio nekoliko novih screenshota iz Metal Gear Solida 5: Ground Zeroes kroz najnovije izdanje japanskog magazina Weekly Famitsu, a osim vozila, šuljanja i jednog akrobatskog pokreta, ti screenshoti potvrđuju kako ćemo u igri vidjeti legendarnog Psycho Mantisa. Ako ste zaboravili, riječ je o onom psihotičnom liku koji vam je čitao misli (čitaj: memory card) u prvom Metal Gear Solidu.

On će se pojaviti samo u Deja Vu misiji koja dolazi ekskluzivno na PlayStation 3 i 4 verzije igre, a tu je za fanove serijala pa sadrži retro modele likova sačinjene od znatno manje poligona nego što smo navikli u posljednjih 10-ak godina. Da se malo prisjetite zlatnih dana prvog PlayStationa.

Novi screenshoti prikazuju i šuljanje, vozila pa i jedan akrobatski potez, no iznimno su niske kvalitete pa ne očekujte previše od njih. Nadamo se da će ih Konami izbaciti ovih dana i na internet u punoj razlučivosti, a do tada ih pogledajte u sićušnom izdanju odmah ispod ovih riječi.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?