HCL.HR

Novi Mirror’s Edge nije nastavak, nosi podnaslov Catalyst

Gregor Stojev 10.06.2015.   •   5 komentara


Nakon gotovo sedam godina, EA vraća parkour akciju na scenu sa svojevrsnim rebootom Mirror’s Edgea podnaslova Catalyst.

Službena stranica EA-ove parkour trčalice Mirror’s Edge otkrila nam je naziv nove igre u serijalu – Mirror’s Edge: Catalyst. Viša producentica DICE-a, Sara Jansson iskoristila je ovu priliku da izjavi sljedeće:

“Prije dvije godine najavili smo da je novi Mirror’s Edge u izradi. Prošle godine, dali smo vam pogled iza kulisa na neke od ranih napredaka koje smo postigli. U međuvremenu nismo mnogo objavljivali, no zato smo slušali. Hvala vam na strpljenju, s uzbuđenjem najavljujemo da se čekanje isplatilo – u ovo vrijeme sljedeći tjedan, na E3 sajmu napokon ćete vidjet više o novoj igri.

Mirror’s Edge oduvijek je imao posebno mjesto u srcima svih nas u DICE-u. Prva igra mnogo je obećavala. No, koliko god ju mi voljeli, znali smo da može pružiti više.

Tim je proveo puno vremena da svaki aspekt igre ponovo razmotri i preoblikuje ga u iskustvo nove generacije. Ovo nije nastavak, to nije Mirror’s Edge 2. Naša vizija novog Mirror’s Edgea poštuje prvu igru – gura granice trčanja iz perspektive prvoga lica, dublje roni u priču naše heroine Faith i donosi nove zanimljive mogućnosti.

Ne možemo čekati da vam pokažemo u što smo posvetili naša srca, jedva čekamo da vam predstavimo Mirror’s Edge Catalyst.”

Mirror’s Edge Catalyst trenutno je zacrtan za izlazak u prvom kvartalu 2016. godine, a video ispod podsjetit će vas kako je novi Mirror’s Edge izgledao prije dvije godine kada je tek otkriveno da je u izradi.

Komentari (5)

  • PCGamer

    10.06.2015 - 17:17

    Jedva čekam 😀

  • VladoShady 980

    10.06.2015 - 17:25

    Ne bi me cudilo da urade remaster prvog dijela lol

  • PhobosDeimos

    10.06.2015 - 20:58

    Mirrors edge je moja najdraža igra svih vremena.Jedva čekam E3

  • SuperSaiyan86

    10.06.2015 - 21:20

    Original je bio zabavan, nista manje ne ocekujem niti od ovog novog, možda samo da ubace malo vise interakcije s okolinom i živosti jer prvi dio mi se cinio podosta statičan i bit ce to odlicno

  • goldfinger

    11.06.2015 - 15:17

    Čeka se,čeka…..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?