HCL.HR

Novi online CS:GO turnir za igrače iz regije ove subote, prijavite se

Igor Belan 26.05.2016.   •   0 komentara   •   Esport, HCL objave


Jeste za malo CS:GO napucavanja s ekipama iz cijele regije? Prijavite se za naš novi CS:GO Adria Open kup ove subote i pokažite što znate.

esl-adria-open-csg3

Od prošlog tjedna naši CS:GO Adria Open kupovi prebačeni su sa nedjelje na subotu, tako se ovaj tjedan već sada možete prijaviti na naš 38. po redu CS:GO Adria Open kup koji počinje 28.05. u 16:00 sati. Za sudjelovanje u kupu se možete prijaviti na stranici kupa na ESL-u do pola sata prije početka kupa.

Na kupu mogu sudjelovati svi timovi koji imaju minimalno pet igrača iz Adria regije, a koji će nastupiti u kupu. Svi mečevi pokreću se putem Counter-Strike Game integracije, odnosno putem browsera, a ESL Anticheat je obavezan za sve sudionike mečeva. ESL će osigurati servere za sve mečeve nakon što se odradi map veto.

Game integracija omogućava kapetanima timova da na stranici meča odrade map veto, nakon čega se automatski podiže server. Kada je server podignut, dovoljno je da na stranici meča kliknete na gumb “Connect with ESL Anticheat” koji će automatski upaliti ESL Anticheat, pokrenuti Counter-Strike: Global Offensive i spojiti se na server.

Za sva pitanja slobodno nam se javite putem support tiketa.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?