HCL.HR

Novi patch za Cities: Skylines donosi tunele i europsku arhitekturu

Juraj Bevandić 20.05.2015.   •   2 komentara


Cities: Skylines je dobio veliki patch sa značajnim mehaničkim i estetskim promjenama, ali za sada ne funkcionira dobro s određenim modovima.

Simulacija dizajniranja i vođenja grada koja je stigla potpuno neočekivano i nadoknadila sve ono u čemu je novi SimCity zabrljao, dobila je svoju prvu veću zakrpu.

Patch je naravno besplatan, a ispunjava mnoge želje marljivih igrača. Najveći dodatak u već ionako detaljan sustav prijevoza Cities: Skylinesa su tuneli za ceste i željeznicu, koji će imati svoje mehaničke prednosti i mane.

Za igrače koji svoj grad vole uređivati do zadnjeg detalja ili jednostavno preferiraju nama blisku arhitekturu, dodano je preko sedamdeset građevina europskog stila, a s njima i mogućnost postavljanja spojenih zgrada u nizu, baš kao što smo navikli vidjeti u našim gradovima. Nažalost, europske su građevine vezane tematski za mapu, pa morate započeti novu mapu u europskom biomu kako biste ih koristili.

Developeri su prije izdavanja zakrpe stupili u kontakt s najpopularnijim modderima kako bi izbjegli potencijalne probleme sa suradnjom novog sadržaja i postojećih modova. Ipak, objašnjavaju kako će mnogi modovi stvarati probleme, pa će korisnici tih modova morati pričekati na njihov update kako bi ih nastavili koristiti. Kako riješiti te probleme, a i cijelu listu promjena možete pročitati na njihovom službenom forumu.

Manji dodaci, kažu iz Paradoxa, neće biti učestala praksa, ali možemo i ubuduće očekivati ovakve velike promjene; čemu se zapravo poprilično radujemo jer smo svakom zakrpom sve bliže rekonstrukciji našeg rodnog grada u igri.

Niste još vidjeli našu video recenziju Cities: Skylinesa? Sram vas bilo:

Komentari (2)

  • Sabativator

    20.05.2015 - 19:56

    Svaka im čast na to kaj surađuju s modderima, tojest da su oni njih išli kontaktirat!!

  • delight353

    21.05.2015 - 10:42

    Predobra igra!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?