HCL.HR

Novi projekt tvoraca Limba bit će SF avantura iz trećeg lica

Josip Klanfar 22.01.2021.   •   4 komentara


Tvorci igara Limbo i Inside, otvorili su natječaj za 11 radnih mjesta, od gameplay dizajnera do mjesta producenta, a isti nam daje prve detalje o njihovoj novoj igri.

Nezavisni studio Playdead, zaslužan za hit igre Limbo i Inside, objavio je na svojim stranicama natječaj za jedanaest radnih pozicija vezanih uz svoj novi projekt. Traže ljude iskusne u programiranju i dizajniranju svijeta, a to ne bi bila vijest da se u natječaju ne spominje kako se radi o igri s trodimenzionalnim okolišima. A spominje se, što znači da će Danci po prvi put imati igru 3D izvedbe.

Nadalje, navodi se da će to biti avantura s pogledom iza leđa igrivog lika. Odvijat će se „na samom uglu svemira“ te će biti znanstveno fantastične tematike. Iako još ne znamo naziv igre niti datum izlaska, prema nekoliko konceptualnih crteža može se zaključiti da će glavni lik biti svojevrsni astronaut, dok vizualni stil koristi prepoznatljiv pečat Playdeadovih prijašnjih igara – siv i tmuran.

Slike vezane za ovaj projekt možete pogledati ispod, a za kraj treba napomenuti, da će ovaj projekt na tržište lansirati Epic Games, pa već znate za koju će platformu biti ekskluzivan.

Komentari (4)

  • BozanicJosip

    22.01.2021 - 15:30

    Izgleda odlično, Igore očekujemo kompletni playthrough 😀

  • Bojko

    22.01.2021 - 15:37

    Izgleda (znanstveno) fantastično! Samo da ne bude prevelika. Mislim da tu leži tajna uspjeha njihovih prethodnih igara. Dovoljno su velike da ih se isplati igrati, a dovoljno male da ih se uspije ispolirati prije releasa.

  • Strahinja Radonjic

    22.01.2021 - 20:24

    Ovo će biti sjajno! Zamislite samo te zvučne efekte, komete koje uadaraju u planetu, možda bude i par vanzemaljaca. 👽

  • Stjepan Fikter

    23.01.2021 - 10:48

    Igrat će se kao i prethodne dvije, a očekivanja su poprilična. Artwork nagovješćuje opet fantastičnu atmosferu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?