HCL.HR

Novi Tony Hawk’s stiže na konzole 2015.

Žarko Ćurić 09.11.2014.   •   2 komentara


Poznati skejter Tony Hawk objavio je na svom službenom Twitter profilu da s Activisionom radi na novoj igri za konzole koja bi trebala izaći sljedeće godine.

Kultni serijal Tony Hawk’s igara žario je i palio na konzolama početkom ovog milenija. U međuvremenu je izašlo i nekoliko lošije ocijenjenih dijelova, a i sam žanr simulacije ekstremnih sportova postao je zanemaren u posljednje vrijeme što je uzrokovalo dužim izbivanjem naslova iza kojih je stajao dobri stari Tony, barem ako izuzmemo prerade i razne spin-offove serijala.

Zbog toga nas je pozitivno iznenadio tvit sâmog Tony Hawka koji je objavio da radi na novom nastavku Pro Skatera za konzole te da će svi ljubitelji Tony Hawk’s Pro Skater serijala biti jako uzbuđeni. Nadamo se samo da je ovo potvrda o klasičnom pristupu iz Pro Skater serijala s modernijom grafikom, jer nitko ne želi vidjeti još jedan Ride. Birdman (op.a. nadimak T. Hawka), nemoj nas razočarati.

Komentari (2)

  • adycro

    09.11.2014 - 22:09

    Dva nastavka uz koje sam najvise proveo vremena su legendarni Tony Hawk 3 i Undeground 2 🙂 Nadam se da ce se vratiti ponovo u starom stilu, mada tesko.

  • grgoljblaster

    10.11.2014 - 12:26

    Samo da nije za next-gen konzole, a osecam da ce biti tako i da ce preskociti PC 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?