HCL.HR

Novi trailer za Resident Evil Revelations 2 otkriva povratak Barrya Burtona

Stjepan Fikter 03.12.2014.   •   0 komentara


Osim što smo saznali kako se Barry vraća u svijet nastanjen zombijima i čudovištima, Capom nam je otkrio datume izlaska epizoda, njihovu cijenu i dva nova protivnika.

Barry Burton bit će drugi glavni lik u Resident Evil Revelations 2, a Capcom je njegov povratak otkrio putem novog trailera.

Za one koji se možda ne sjećaju Barrya, on je preživio događaje iz Raccoon Citya i postao BSAA savjetnik, a sada je u potrazi za nestalom kćerkom Moirom na zabačenom otoku. Uz njega, Capcom u serijal uvodi i djevojčicu Nataliu Kordu koja ima mogućnost da osjeti protivnike i vidi skrivene predmete, a tijekom igre imat ćemo mogućnost izmjene kontrole između nje i Barrya. Također je potvrđen i povratak Claire Redfield kao glavne heroine koja će biti u društvu već spomenute Morie.

Da im avantura na otoku ne bude šetnja kroz park, Capom predstavlja i dva nova protivnika. The Rotten ima kosti koje se vide kroz tijelo čime opravdava svoje trulo ime, a The Revenant je stvoren od sašivenih ljudskih dijelova čime se sasvim dobro uklapa u svijet Resident Evila i njegovih kreatura.

Osim novih likova, novost stiže i u obliku epizodnog formata pa će nas Resident Evil Revelations 2 plašiti na tjednoj bazi kroz četiri epizode koje će sadržavati Raid mod i dva scenarija gdje ćemo ući u cipele Barrya i Natalie te Clarie i Morie.

Za tjednu dozu straha morat će se izdvojiti 4.99 funte, a prvu epizodu u Europi igramo od 18. veljače na PC-ju, PlayStationu 3 i 4 te Xboxu One i 360. Iduća izlazi tjedan dana poslije, odnosno 25.02., treća 4. ožujka te posljednja stiže 11.03.

Igrači koji vole odigrati sve u komadu imat će i mogućnost kupovanja Complete Seasona po cijeni od 19.99 funti koja uz sve četiri epizode, sadrži još dva dodatna spin-off poglavlja s pričom novih likova – Moire i Natalie, a pojavit će se i Hunk kao dodatni lik za Raid mod.

Ljubitelji fizičkih izdanja također će doći na svoje od 13. ožujka, te će se unutar kutije uz Complete Season sadržaj, naći još Albert Wesker i Throwback Stage Pack koji uključuje dodatne četiri staze iz prijašnjih Resident Evil naslova za Raid mod te četiri alternativna kostima za likove s kojima ćemo prolaziti ovu avanturu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?