HCL.HR

Novi traileri i datumi izlaska za nove 3DS i Wii U Zelda igre

nebel 10.08.2013.   •   0 komentara


The Legend of Zelda: The Wind Waker HD za Wii U i A Link Between Worlds za 3DS, dobili su (okvirne) datume izlaska i dva nova gameplay trailera.

Tijekom nedavnog Nintendo Directa, dvije nadolazeće Zelda igre za Wii U i 3DS dobile su (okvirne) datume izlaska u Europi, zajedno s ponešto novih snimki gameplaya. Saznali smo tako da HD prerada GameCube ekskluzive The Legend of Zelda: The Wind Waker HD stiže na Wii U konzole diljem Europe 4. listopada. Nekoliko minuta novog Wind Waker HD gameplaya iz spomenute Nintendo Direct prezentacije pogledajte ispod.

Druga velika Zelda igra koju će Nintendo izbaciti na tržište ove godine, The Legend of Zelda: A Link Between Worlds za 3DS, nije dobila tako precizan datum izlaska, ali je potvrđeno da će stići u Europu “krajem godine”. Otkriveno je i nekoliko novih detalja o igri poput toga da joj se priča odvija mnogo godina nakon Super Nintendo igre s kojom dijeli svijet u kojem se odvija, The Legend of Zelda: A Link to the Past.

Također, Link u novoj igri neće više koristiti portale već pukotine u zidovima kako bi putovao u Dark World. Dapače, budući da govorimo o radnji koja se odvija mnogo godina u budućnosti, to neće biti ni isti Link kojeg smo vidjeli u A Link to the Past. Sve to objašnjava predsjednik Nintenda Satoru Iwata u videu koji prilažemo ispod, a u kojem ćete vidjeti i neke potpuno nove isječke gameplaya iz igre.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?