HCL.HR

Novo ruho Logitech G413 tipkovnica, pristupačna nadogradnja u dvije veličine

sponzorirani članak 15.02.2022.


Osmišljene za čistu igru, žičane mehaničke tipkovnice Logitech G413 SE i Logitech G413 TKL SE podižu početno iskustvo igranja na višu razinu.

Logitech G je predstavio novo ruho već dobro nam poznate mehaničke tipkovnice G413, od sada dostupne u dvije varijante – Logitech G413 SE u punoj veličini i Logitech G413 TKL SE u tenkeyless varijanti koja je skraćena za numerički dio. Nova serija tipkovnica G413 SE donosi neke zanimljive novitete koje bi i ozbiljniji igrači svakako mogli prepoznati kao prednosti za postizanje još boljih osobnih rezultata.

IZDRŽLJIV, SUVREMENI DIZAJN

Pomno osmišljene tipkovnice G413 SE i G413 TKL SE upakirane su u snažno i izdržljivo kućište od brušene legure aluminija i magnezija te svojim robusnim dizajnom jamče stabilnost i minimalnu savitljivost. Za razliku od prethodnika, nove tipkovnice G413 SE krasi fina završna obrada ruba na kojima će vam prsti i ruke biti zahvalni. Ovaj minimalistički i snažan dizajn upotpunjuje bijelo LED osvjetljenje koje se može podesiti prema vlastitom odabiru jednog od nekoliko ponuđenih modaliteta.

TAKTILNI MEHANIČKI PREKIDAČI VISOKIH PERFORMANSI

Osmišljene za beskompromisnu izvedbu, mehaničke tipkovnice G413 SE imaju taktilne mehaničke prekidače koji omogućuju igračima preciznost i brzu povratnu informaciju tijekom igranja. Također tu treba istaknuti i njihovu pouzdanu responzivnost pogotovo kada je riječ o istovremenom pritisku na nekoliko tipki. Tipkovnice G413 SE su pojačane za dodatnu mogućnost pritiska do 6 tipki simultano (6-key rollover ant-ghosting performance) uz adekvatnu i pravovremenu reakciju svih aktiviranih tipki što može uvelike poboljšati samu izvedbu igrača i osigurati provedbu specijalnih poteza tijekom igre.

DUGOTRAJNIJE KORIŠTENJE UZ PBT POKROVE ZA TIPKE

Nove tipkovnice G413 SE se mogu pohvaliti hvalevrijednim novitetom – PBT kapicama za tipke koje ih čine jednima od najtrajnijih i najkvalitetnijih na tržištu visokokvalitetne periferije. Osim što su privlačne jer ne ostavljaju otiske prstiju, čini se kako su tipke iznimno izdržljive i otporne na trošenje čemu ide u prilog i zanimljiv podatak da uspješno trpe i do 50 milijuna klikova. Ako težimo optimalnom spoju kvalitete i funkcionalnosti po pristupačnoj cijeni, tipkovnice G413 SE će nesumnjivo opravdati odabir.

VEĆA FUNKCIONALNOST UZ 12 FN TIPKI

Napravljene od izdržljivih materijala, uključujući kvalitetnu ponudu značajki visokih performansi, tipkovnice G413 SE nude funkcionalno pojačanje u vidu 12 FN tipki za s(p)retnije upravljanje pogodnostima koje pružaju svom korisniku. Funkcionalne tipke omogućuju regulaciju pozadinskog osvjetljenja, brzu aktivaciju tražilice ili kalkulatora, isključivanje zvuka i kontrolu razine glasnoće te upravljanje multimedijalnim sadržajem pomoću prečaca za reprodukciju, pauziranje i preskakanje sadržaja.

Ukratko, značajke koje su vam potrebne za najvišu razinu izvedbe sada su nadohvat ruke uz tipkovnice Logitech G413 SE i G413 TKL SE, a na vama je samo da odaberete željenu veličinu iste.

Svoj primjerak u punoj veličini ili onaj skraćenoj, tenkeyless, potražite na web shopu Linksa.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?