HCL.HR

Novosti iz Rockstara

Zoran Žalac 21.08.2008.   •   6 komentara


Rockstar je objavio novosti vezane uz pc verziju GTA IV, ali i dolasku igre Bully na ovu platformu.

Nedavno smo pisali o najavi GTA IV za PC, a sada smo dobili i nekoliko konkretnih detalja koji se tiču PC verzije. Pored već najavljenih poboljšanja multiplayer komponente, potvrđeno je kako će igra imati bolju grafiku, a novost je i replay editor mod koji će pc igračima omogućiti snimanje raznoraznih vratolomija s mogućnosću kasnijeg editiranja i dodavanja efekata. Podsjećamo vas, GTA IV za PC izlazi 18. studenog ove godine, a do tada svakako pogledajte screenshote pc verzije u našoj galeriji.
No GTA IV nije jedina PC igra koju možemo očekivati od Rokstara u skorije vrijeme. Sudeći po promotivnim posterima viđenim na Rockstarovom štandu na Games Convention sajmu, uskoro nam na PC dolazi i Bully, točnije Bully: Scolarship Edition. Također poznat pod nazivom Canis Canem Edit, Bully je kontroverzna igra u kojoj pratimo problematičnog tinejdžera Jimmya Hopkinsa i njegov život na Bullworth Akademiji. Iako se još pouzdano ne može utvrditi datum izlaska, po nekim najavama ovu igru možemo očekivati možda čak i prije GTA IV, točnije u listopadu ove godine.

Komentari (6)

 • tarankula

  21.08.2008 - 15:45

  E stvarno ste najbolja stranica u vezi igara u hrvatskoj i bosni čak i srbiji.Pa svaka vam čast,sve pohvale.Pa ova me vjest razveseli više nego ikoja. HVALA VAM !!!

 • don luxuz

  22.08.2008 - 06:52

  bez obzira šta sam prešo bully na ps 2, jedva ćekam da izađe na piceka pa da opet šoram onu dječicu iz razreda!!! :)))
  Što se tiće gta 4 nisam siguran jer ga imam za trojku, ali jako primamljivo zvući!!!
  Vaš don.

 • mr_solidus

  22.08.2008 - 09:10

  ja ću ga def. nabavit iako imam za trojku. Biće zanimljivo igrat na kompiću.

 • Ljenjak

  22.08.2008 - 14:12

  Bully tek sad? Dugo je trebalo. E da, neću odigrati GTA IV ni na čemu jer potiče nasilje ha!( naravno, pravi razlog je taj što nemam ps3, a komp je prehistorijski:(

 • gta_fan

  25.08.2008 - 10:42

  Ovo je za mene najbolja vijest na ovom portalu

 • gta_fan

  05.10.2008 - 12:13

  Neznam šta da kažem.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!