HCL.HR

Novu Pokemon “igru” igrate tako da spavate

Zoran Žalac 06.07.2023.   •   7 komentara


Pokemon Sleep aplikacija, koja je bila najavljena još 2019. godine, napokon je otkrila svoj način rada. Smisao još uvijek tražimo.

Iz Pokemon Companyja napokon su otkrili detalje za Pokemon Sleep – aplikaciju koju su najavili još prije četiri godine. Radi se tu o aplikaciji koja prati vaše spavanje, ali za razliku od ostalih aplikacija te vrste ima i neke gamificirane elemente.

Pokemon Sleep također se bazira na skupljanju, samo ne Pokemona nego stilova spavanja. Aplikacija prati koliko dugo spavate te vam na temelju toga dodjeljuje bodove. Po danu u aplikaciji možete hraniti Snorlaxa kako biste mu povećali snagu. Bodovi koje ostvarite spavanjem potom se množe sa Snorlaxovom snagom kako bi mu odredili Drowsy Power. Što je Drowsy Power veći, to ćete u aplikaciji vidjeti više različitih Pokemona.

Pokemon Sleep će, kao i sve druge aplikacije ove vrste, moći pokazati vaše stilove spavanja, npr. koliko ste se puta ustajali iz kreveta, koliko dugo ste drijemali, a koliko ste bili u dubokom snu. Moći će vas i snimati tijekom noći, da vidite hrčete li.

Način na koji ovo funkcionira je takav da tijekom spavanja držite aplikaciju uključenu na svom mobilnom uređaju, a mobitel na krevetu uz jastuk (noćni ormarić ne vrijedi, tako kažu). Preporučuje se da mobitel tijekom korištenja aplikacije bude prikopčan na strujni adapter.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?