HCL.HR

Objavljen novi trailer za Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games

Stjepan Fikter 19.07.2013.   •   1 komentara


Nintendo nas je u ove vruće dane odlučio rashladiti objavljivanjem novog trailera za Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games, koji uz klasične zimske staze prikazuje i zanimljive Dream Eventove.

Mario i Sonic predstavit će nam njihovu viziju Olimpijade u igri Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games, unutar koje ćemo imati prilike isprobati 16 olimpijskih sportova poput: skijanja, umjetničkog klizanja, curlinga, vožnje snowboarda, boba, sanjkanja, hokeja… Neki od sportova, poput curlinga, koristit će specifičnosti Game Pada tako što ćemo na njemu crtati putanju kamena.

Uz klasične zimske staze, igra će sadržavati i osam posebnih Dream Eventsa koji će biti smješteni u Sonicovom svijetu i Mushroom Kingdomu.

Iako nije objavljeno kada ćemo zaigrati Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games na Wii U platformi, može se pretpostaviti da bi se na policama trgovina mogla naći prije zimske olimpijade koja se održava od 7. do 23. veljače iduće godine u Sochiju u Rusiji.

Komentari (1)

  • ibme74

    19.07.2013 - 19:18

    ovo me podsjetilo na vrijeme kad sam satima peglao i skupljao zvijezde u Super Mariu na Nintendu 64 :)))

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?