HCL.HR

Obje Battlerite igre odlaze u zaborav zbog premalog broja igrača

Hrvoje Smoljić 04.07.2019.   •   3 komentara


Battlerite MOBA i Battlerite Royale će se nakon treće sezone ugasiti, a studio zaslužan za njihovu izradu okrenuti novim projektima.

Dobre kritike nisu uvijek dovoljne za igrin dugoročan uspjeh. Ta rečenica naročito je istinita kada se radi o obje inačice igre Battlerite. Naime, Battlerite MOBA i Battlerite Royale imaju velikih problema sa zadržavanjem igrača, unatoč stalnom ulaganju u razvoj novog sadržaja od strane proizvođača.

Obje igre trenutno broje igrače u stotinama, što nije održivo za igre koje funkcioniraju po free-to-play modelu. Navedeno je uzrokovalo da se proizvođač – Stunlock Studio, polako okrene novim projektima. Serveri za obje Battlerite igre će se ugasiti, ali tek kada završi igrina treća sezona koja počinje 10. 7.

Tužna je to vijest, no u Stunlocku u njoj vide i neke pozitivne stvari. Smatraju kako ih je dugotrajni razvoj Battleritea štotšta naučio te kako će to primjeniti u svojim budućim projektima. Nadamo se kako će njihova sljedeća igra biti bolja i uspješnija, ali i kako se neće raditi o još jednom battle royale naslovu.

Komentari (3)

  • Mragi

    04.07.2019 - 23:02

    Stvarno šteta, sjebali su malo kad su dodali iteme prije runde, ali inače mi je to bila najbolja moba. Rutinski uletis, rokate se međusobno, sjajno napravljena… šteta stvarno

  • DEBAD6

    04.07.2019 - 23:44

    Dobra je to bila igra. Samo je problem sto je toliko dobra da mnogo igras ali ti brzo dosadi

  • microlightgames

    05.07.2019 - 02:26

    Stari bloodline bio umro, rebrandali su igru kao battlerite i prodavali umjeto da ostave free to play. BR dodje i placa se a igra sama po sebi je imala potencijala ali dosadi jako brzo, bloodline je bio zanimljiviji iako je ista igra tako da ne znam sto je bilo. Ukratko po mom misljenju zasluzeno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?