HCL.HR

Oculus VR po prvi put neće biti na E3 sajmu

Zoran Žalac 01.05.2017.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Predstavnici Oculus Rifta neće promovirati svoj uređaj na najvećem sajmu industrije videoigara, prvi put nakon tri godine.

palmer-luckey-oculus-rift

Stvari definitivno ne idu po planu za ekipu Oculus VR-a, tvrtke iza prvog kvalitetnog VR uređaja zvanog Oculus Rift. Nakon što su lansirali taj uređaj s prilično nezamjetnim rezultatima, izgubili sudsku parnicu protiv ZeniMaxa te vodstvo glavnog vizionara Palmera Luckeyja, Oculus je sada potvrdio kako će izostati sa najvećeg gejmerskog sajma ove godine.

Prvi put nakon tri godine Oculus VR neće imati svoj štand na E3 2017 sajmu, što je čudna odluka s obzirom da su prethodnih godina stalno širili svoj izlagački prostor. Ova odluka ne znači da na E3 sajmu neće biti igara na Oculus Riftu, no znači to da ih neće predstavljati vlasnik platforme, što je na neki način zabrinjavajuće.

Iako iz Oculusa nisu ponudili obrazloženje zašto neće prisustvovati na sajmu, odluka je tim čudnija jer će ovo biti prvi E3 sajam potpuno otvoren za javnost. Bog zna da VR uređajima itekako treba prilike za pridobivanje igrača s obzirom da se njihove sadržaje ne može demonstrirati klasičnim putem. No, za vlasnike Oculusa idući mjesec očito nije prava prilika za to.

Komentari (1)

  • YeYa

    01.05.2017 - 21:04

    Propast ce…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?