HCL.HR

Od scearista Deadpoola stiže TV adaptacija Twisted Metala, serije igara luđačkih borbi vozila

Iva Osrečak 23.02.2021.   •   2 komentara   •   Filmovi i serije


Adaptacija akcijske PlayStation serije igara Twisted Metal službeno kreće naprijed. Poznati su scenaristi i izvršni producenti vezani uz taj projekt.

Sony Pictures Television i PlayStation Productions razvijaju akcijsko humorističnu seriju temeljenu na automobilskim borbenim igrama Twisted Metal. Adaptacija sada službeno kreće naprijed, prenosi portal Variety. Michael Jonathan Smith zaslužan za seriju Cobra Kai bit će zadužen za scenarij, a Rhett Reese i Paul Wernick, scenaristi Deadpoola i Zombielanda bit će izvršni producenti serije.

Serija prati novog junaka koji je angažiran da dostavi paket duboko u post-apokaliptičnu pustoš, a na putu se udružuje s kradljivcem automobila kako bi to uspješno obavio. Dvojac će na svom putu naići na mnoge prepreke, uključujući i igračima poznatog vozača sladoledarskog kamiona, poremećenog klauna Sweet Tootha.

Devedesete su bile godine popularnosti žanra borbe vozilima, iako posljednjih godina serija ovih igara nije polučila značajan uspjeh Sony Pictures Television i PlayStation Productions odlučili su kako je Twisted Metal pravi odabir za njihov sljedeći projekt. Nakon Uncharted filma i The Last of Us serije, Twisted Metal je treći naslov iz Sonyjevog kataloga videoigara koji će biti pretvoren u film ili TV seriju.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Indigo83

    23.02.2021 - 13:29

    Kobi reko…

  • Demon90

    23.02.2021 - 21:56

    Nevezano za sony. Ja jedino što čekam je alan wake. Navodno je još u razvoju

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?