HCL.HR

Od sutra ubijamo kralja Arthura jednom i zauvijek u King Arthur: Knight’s Tale

Stjepan Fikter 25.04.2022.   •   5 komentara


Nakon što je Sir Mordred kovao mač i oklop u early access verziji, od sutra imamo prilike ubiti poludjelog kralja Arthura u King Arthur: Knight’s Tale koji će predstaviti drugačiju verziju arturijanske priče.

U kovačnicama early access programa već duže vremena nalazi se King Arthur: Knight’s Tale, no toj se priči bliži kraj. Sutra, 26. 4., ova mračna verzija arturijanske legende stiže u 1.0 izdanju pa ćemo tako u ulozi Sir Mordreda morati ubiti kralja Arthura. Tijekom ove neobične avanture imat ćemo zadatak okupljanja ekipe heroja jer King Arthur: Knight’s Tale kombinira strategiju na poteze i RPG elemente. Sa strateške strane imamo šest klasa i šarolike vještine na izbor, ali moramo i paziti kako igramo jer heroji mogu umrijeti.

Isto tako, svaki od naših suputnika ima svoju osobnost te ciljeve, a tu su i različita rivalstva ovisno tko nas prati u avanturama. Samim time, oni će promatrati naše odluke. Ako se ne slažu s njima, možemo izgubiti njihovu lojalnost pa nekoć vjeran suputnik sad je protivnik.

Kroz kampanju odluke će također utjecati i na našu moralnost, a u Roguelite modu to još više dolazi do izražaja. Posljedice tako neće biti vidljive samo u radnji nego i na bojištu koje će biti puno mističnih bića i drugih protivnika. Po završetku kampanje moći će se nastaviti taktizirati u endgame načinu igranja pa će tamo biti cilj ubiti Balor, odnosno još jednog kralja.

Komentari (5)

  • ILoveGaming

    25.04.2022 - 19:15

    Ideš beba ovo odmah idem zabiljeziti. Bravo Stjepane, već sam te jedanput pohvalio da izbacuješ članke sa dobrim igrama i evo opet ću te pohvaliti. Svaka čast.

  • Fenner

    26.04.2022 - 09:22

    Ok, pretpostavljam da je to samo za PC, ili?

    • Stjepan Fikter

      @Fenner, 26.04.2022 - 16:30

      Samo PC.

    • Fenner

      @Stjepan Fikter, 27.04.2022 - 09:44

      Ok, hvala lijepa

  • Akull

    26.04.2022 - 10:52

    Presporo,predosadno…..pass

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?