HCL.HR

Odgođen je New Light i Shadowkeep sadržaj za Destiny 2 – srećom, na kratko

Hrvoje Smoljić 02.08.2019.   •   2 komentara


Bungie je odlučan u naumu privlačenja novih igrača te smatra kako nadolazećem sadržaju za Destiny 2 treba još poliranja prije nego ugleda svjetlo dana.

Bungie ustinu ostaje predan Destinyu 2 s kontinuiranim poboljšanjima i novim sadržajem. Igra bi trebala postati još bolja kada postane besplatna s New Light ažuriranjem te kada dobije plaćeni Shadowkeep DLC.

No, čini se kako je taj zalogaj ipak bio malo prevelik da ga Bungie uspješno isporuči u devetom mjesecu. Tako su na svojoj web stranici objavili kako će odgoditi izlazak ta dva komada sadržaja  – srećom, samo na dva tjedna. Točan razlog odgode nije naveden, a iz Bungiea samo kažu kako će sadržaju dobro doći još vremena “u pećnici”.

Naravno, ispričali su se svim igračima i objasnili kako žele da novi sadržaj dodatno naglasi MMO i RPG elemente igre te produži njen životni vijek . Prelazak na Steam platformu će im zasigurno pomoći u tom naumu.

Točan datum izlaska New Light ažuriranja i Shadowkeep DLC-a je 01.10.2019. godine.

Komentari (2)

  • GAMEmaher

    02.08.2019 - 11:31

    Skroz ok. Niko neće propast ni da je odgoda 2 mjeseca samo da igra bude kako treba… pohvalno za besplatni sadržaj i mnogi će sad moći uživat u tome

  • IvaGljiva

    03.08.2019 - 10:15

    Igra odlična. Znači besplatno ju djelili na pc-u, skinem ju i uopče ne isprobam. Inače sam sinu kupio za ps4 malo vidio rekoh bzvz. I onda prije jedno 3 mjeseca slučajno neznam šta mi bi počnem igrat da vidim ja šta je to Destiny, nemogu se otkačit koliko je zabavna, nisam neki fan za Fps da se razumijemo igram što mi se sviđa, diablo sam igro dugo npr. ali ovo je pre dobro, naravno da sam odmah nakon mjesec igranja moro kupit Forsaken tako da nemogu dočekat taj 9. mjesec i da, 2 tjedna uff…. Pozdrav gameri.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?