HCL.HR

Odgođen je i novi Steam Game Festival

Zoran Žalac 06.06.2020.   •   6 komentara   •   Industrija videoigara


Sljedećeg tjedna neće biti ni ljetnog festivala igara na Steamu dok svijet razmišljama o rasnim problemima u SAD-u.

Moglo se pretpostaviti da će svi relevantni događaji za gaming biti odgođeni zbog prosvjeda i nereda u SAD-u pa tako i Steam Game Festival u svom ljetnom izdanju. Isti je trebao krenuti sljedećeg utorka, no pomaknut je za tjedan dana te će se sada održati od 16. 6. do 22. 6.

Steam Game Festival inače će igračima na PC-u donijeti priliku da zaigraju demo verzije nadolazećih igara. Još uvijek nije otkriveno koje će se sve igre moći isprobati tijekom te manifestacije, za sada je najavljeno samo da će jedna od njih biti igra preživljavanja zvana Grounded koju pripremaju tvorci The Outer Worldsa.

Ova odgoda inače ne bi trebala utjecati na datum održavanja ljetnih popusta na Steamu. Ništa još nije službeno potvrđeno, ali po velikom selu priča se da će cijene na Steamu početi padati 23. ili 26. ovog mjeseca.

Komentari (6)

  • SonOfZeus

    06.06.2020 - 12:15

    Umre jedan kriminalac.. The whole world panics. Cijele 2019 ubijeno najmanje tisucu civila u Nigeriji samo zato sto su Krscani… Nobody cares

    • Tiger I

      @SonOfZeus, 06.06.2020 - 13:18

      Ali ali moj narativ /S

    • GTA222

      @SonOfZeus, 06.06.2020 - 18:35

      E baš to hahaha licemjerje na max. A navodno je taj što je ubijen pokušao platit sa krivotvorenom novčanicom od 20$ gdje je prodavačica pozvala policiju di je se on i opirao onda policiji ali šta je bilo bilo je.

    • BoneDigger

      @SonOfZeus, 06.06.2020 - 20:06

      To je tako ako ne vidis sumu od drveta. U SAD-u je problem puno veci od smrti jednog crnca, to samo bila kap koja je prelila casu.

    • SonOfZeus

      @BoneDigger, 07.06.2020 - 12:18

      Slazem se. I u Londonu isto, jer i tamo prosvjeduju i usput napadaju policajce. Ali da, ubojstvom neduznih policajaca tokom proscjeda, preokretanj policijskih autiju i obavljanjem velike nuzde na istima ce brzo rijesiti problem. Mozda je problem u SAD-u sto znatno vise bijelaca bude ubijeno od crnaca nego obrnuto? Ili kada debela vecina crnaca upravo bude ubijena od iste im rase? Mozda sto je vecina kriminala pocinjena od statisticke manjine? Ili sto je svako trece afroamericko dijete napusteno od oca? Ma sigurno ne, problem je problem samo ako su zrtve oni koji njima pase.

  • SeaNN

    06.06.2020 - 13:25

    Black lives matter samo kad odgovara narativu di su svi da osude lopove koji su ubili Davida Dorna koji je bio umirovljeni policajac koji je stitio trgovine da bi nakraju bio ubijen iz vatrenog oruzija, a isto je bio crnac. Osim toga nije on jedini koji je poginio u ovim protestima…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?