HCL.HR

Ogromni Black Friday popusti na Friendly Fire miš, tipkovnicu, stolac i PC konfiguracije!

sponzorirani članak 20.11.2019.


Odlična Friendly Fire gaming oprema sada može biti vaša po posebnom popustu od čak 50%, a mogli biste ubosti i dobar komp iz Friendly Fire igraonica za nisku cijenu.

Friendly Fire proizvode već dobro znate ako nas redovito pratite. Riječ je o visokokvalitetnom brandu gaming periferije hrvatskih korijena, a iako nikad nisu bili bezobrazno skupi, njihovi proizvodi sada vam se nude za 50% nižu cijenu u sklopu velike Black Friday akcije.

To znači da njihov esport gaming miš No Scope Master (s odličnim PWM 3360 senzorom i RGB osvjetljenjem) sada možete nabaviti za svega 199 kn. A ukoliko kupite miš, obavezno bacite oko i na njihovu ogromnu, fino krojenu podlogu zvanu Skill Mat koja će vas sada umjesto 149 kn koštati svega 74 kn.

Također, njihova esport tipkovnica Penta Keys s optomehaničkim (čitaj: laserskim) switchevima umjesto 799 kn sada vam se nudi za svega 399 kn.

Impresivan je popust i za Headshot Melody, headset s 53-milimetarskim zvučnicima, kvalitetnim mikrofonom i vlastitom zvučnom karticom (RGB osvjetljenje se podrazumijeva) – koštat će vas samo 324 kn umjesto standardnih 649 kn.

Njihov gaming stolac nazvan Master Seat već se poprilično proslavio na ovim našim prostorima pružajući odličnu udobnost i kvalitetu izrade pa je dobro opravdavao svoju cijenu od 2299 kn. No sada u sklopu ove Black Friday akcije može biti vaš za 35% nižu cijenu – svega 1499 kn.

Kao što možda i znate, Friendly Fire nije samo linija gaming opreme već i niz posebno opremljenih gaming igraonica koje se polako šire po cijeloj Europi. Računala u tim igraonicama posebno su krojena za dugovječni gaming, a sada neke od njih možete i kupiti po dobroj cijeni.

Primjerice, konfiguracija na kakvoj se igralo u Friendly Fire igronici u Avenue Mallu možete dobiti za 4000 kn. Za taj novac dobit ćete poprilično sposoban gaming PC s Ryzen 1600 procesorom, GTX 1060 karticom, 16GB RAM-a, 2TB HDD i 500GB SSD. Nešto slabija konfiguracija iz igraonice u Point Centru u Zagrebu sadrži Ryzen 1300X procesor, 12GB RAM-a, GTX 1060 karticu, 2TB HDD i 120GB SSD, a nudi vam se po cijeni od 3800 kn. Provjerite i naručite obje konfiguracije klikom ovdje.

Svi ovi proizvodi bit će dostupni po ovim cijenama do 30.11. ili do isteka zaliha, pa požurite i iskoristite akciju dok traje.

Označeno sa: ,

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?