HCL.HR

Olimpijske igre 2020 prenosit će se i na Twitchu, jednim dijelom

Zoran Žalac 07.05.2021.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Američka TV kuća NBC dio svog praćenja Olimpijskih igara u Tokiju emitirat će i na steraming platformi Twitch kako bi privukli mlađe gledatelje.

Televizijske se kuće sve češće susreću s činjenicom da mlađe generacije sve rjeđe gledaju televizijski program koji se emitira uživo. Poseban im je to problem kad emitiraju prijenose velikih događanja za koja plaćaju jednako velike iznose kako bi otkupili TV prava. Stoga ne čudi što neke TV kuće pribjegavaju alternativnim taktikama u pokušaju privlačenja mladih gledatelja.

Potvrđuje to primjer američke TV kuće NBC koja je najavila kako će prijenos Olimpijskih igara 2020 u Tokiju osim u redovnom TV programu emitirati i na streaming platformi Twitch. Preciznije rečeno, neće na Twitchu emitirati baš sve što i na TV-u, nego će imati sažetke, ankete za publiku te gaming natjecanja olimpijske tematike  u kojima gledatelji na Twitchu mogu osvojiti svoje “medalje”.

Program će na Twitchu početi s emitiranjem 23. 7. ove godine, tjedan dana prije samih Olimpijskih igara. Kanal je već otvoren te za sada ima skromnih 43 pratitelja.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Hadvar

    07.05.2021 - 10:27

    čudno da je olimpijski odbor odlucio streamati olimpijadu na camgirl site-u.

    • Saren

      @Hadvar, 07.05.2021 - 14:02

      Umjesto standardnih reklama za rostilj,pivu, Coca-Colu, Nescafe, novi TV i slicno iskakat ce ti “streamerice” sa svojim Only Fans i Patreon stranicama xD

  • Ki-ya Karate Monster

    07.05.2021 - 11:14

    Bacio praćenje, gleda će se kraljica sportova.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?