HCL.HR

OnLive se širi Europom

Zoran Žalac 17.05.2010.   •   5 komentara


Nedavno smo pisali o tome kako su OnLive i britanski BT sklopili dogovor oko isporučivanja cloud gaming usluge na području Velike Britanije, a danas donosimo vijesti o novom proširenju na europskom tržištu.

Nedavno smo pisali o tome kako su OnLive i britanski telekomunikacijski gigant BT sklopili dogovor oko isporučivanja cloud gaming usluge na području Velike Britanije, a danas donosimo vijesti o novom proširenju na europskom tržištu. Naime, najveći belgijski Internet provider Belgacom pristao je na identični ugovor kojim dobiva 2,6% ukupne zarade OnLivea, a uslugu će pružati na području dvije države – Belgije i Luksemburga. U Belgacomu su oduševljeni inovativnošću OnLivea, te se nadaju da će i korisnici njihovih usluga prepoznati taj napredak. OnLive u SAD-u debitira sredinom lipnja ove godine, a planirana mjesečna pretplata iznosi 15 dolara.

Komentari (5)

  • Praetorian1

    17.05.2010 - 17:24

    Ak onlive postane stavrnost kod nas, ja prestajem igrat.

  • bfhr

    17.05.2010 - 18:08

    Nikad kod nas to nece biti stvarnost pa ljudi krpaju za NET a kamoli da placaju extra 100 i vise kn mjesecno ,plus sto placas odredjenu igru dok ides igrati kolikos am upoznat to tako funkcionira,da moze se dogoditi i da ce kod nas biti u ponudi samo da ce to bas ici bojim se,barem ja tako mislim.

  • wozzie-

    18.05.2010 - 08:30

    jbte računi za max-tv,adsl brzina 4mgb, flat i pretplata za telefon me izađe 350kn mjesečno!!!! pa nisam lud još ovo sranje plaćati,a pitanje je koliko će proći dok to počne funkcionirati bez bugova!! konzola je majka za igre

  • Halo2

    18.05.2010 - 13:56

    Hah sve je to lijepo i bajno al kao prvo 15 dolara mjesecno je pre skup luksuz za nas Hrvate,a uz to jos ces morat i placat igranje…. Bolje pc il neka konzola, nabavis igru i peri dokle god imas struje doma…

  • Lazy

    18.05.2010 - 17:39

    Meni se ovo čini ko odlična investicija, samo kad bi došli neki paketi od 300kn mjesečno i igraš što te volja, ja potpisujem.Kad sam kupio ovaj zadnji comp prije tri godine me izašlo 18000kn, a kako ono biva sa compovima, za godinu je bio skoro stari (skoro).Sad bi samo valjalo davat po 300kn i prva liga ne treba misliti o grafama i sl.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?