HCL.HR

Oscar Isaac navodno je odustao od uloge Snakea u Metal Gear filmu

Zoran Žalac 10.02.2024.   •   3 komentara   •   Filmovi i serije


Glumac kojega se povezivalo s ulogom Solida Snakea u filmskoj adaptaciji Metal Geara navodno je odustao od tog angažmana.

Prema neslužbenim tvrdnjama insajdera Daniela Richtmana, hollywoodski glumac Oscar Isaac više nije vezan za ulogu Snakea u filmskoj adaptaciji kultnog Metal Gear Solida. Nije poznato zbog čega je glumac odustao od uloge, ali kako film nije realiziran čitavo desetljeće otkako je dobio redatelja – ne može mu se ni zamjeriti.

O angažmanu Oscara Isaaca za ulogu Snakea počelo se pričati prije pet godina, a on je tu ulogu prihvatio 2020. Doduše, Snakeovu bandanu nije ni stavio na glavu jer je početkom 2022. izjavio kako priča za film još nije napisana.

Saga o adaptiranju Metal Gear Solida u film je dugačka, ali siromašna konkretnim detaljima. Prvi put je filmska adaptacija MGS-a bila najavljena još davne 2006. godine i njezin je razvoj bio prekinut 2010. Zatim je 2012. ponovno najavljeno kako će se film snimati, da bi 2014. dobio redatelja (Jordan Vogt-Roberts), a 2015. potom i scenarista (Jay Basu).

Kreator Metal Gear serijala na filmu je trebao raditi kao konzultant, no cijela se stvar zakomplicirala kad je napustio tvrtku Konami koja je zadržala prava na serijal. Samostalno se Kojima okrenuo drugim projektima te godinama više ne spominje filmsku adaptaciju Metal Geara.

Komentari (3)

  • Glint

    10.02.2024 - 18:46

    Šteta, mogao je biti solidan Snake.

  • Serpico

    11.02.2024 - 00:02

    Piši propalo, veće su šanse da Netflix napravi anime adaptaciju.

  • Ravel

    12.02.2024 - 22:24

    Jedino što mene zanima jest kako točno misle adaptirati MGS, s obzirom da to djelo funkcionira samo kao igra. Od ovoga očekujem još jedan Watchmen, totalni promašaj.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?