HCL.HR

Otkazan Kickstarter za Jaffeov MotorGun

ToxarE 29.07.2013.   •   0 komentara


Nakon što Kickstarter kampanja za novi car-combat naslov tvorca Twisted Metala nije krenula optimistično, MotorGun je djelomično otkazan te se neće pojaviti u prvotno zamišljenom obliku.

Prije nešto više od tjedan dana razvojni tim Pixelbionic i tvorac Twisted Metal serijala David Jaffee pokrenuli su Kickstarter kampanju za car-combat naslov zvan Motorgun. Premda se njihova ideja timskog multiplayera u post-apokaliptičnom svijetu svidjela dijelu igrača, to nije bilo dovoljno da projekt zaživi onako kako su to developeri bili zamislili. Naime, u prvih tjedan dana prikupljeno je 60 tisuća od traženih 650 tisuća dolara.

Kada je postalo izgledno kako prognoza nije optimistična, Pixelbionic je otkazao Kickstarter kampanju pravdajući se kako igra nije bila ono što su igrači željeli. To međutim ne znači da jednoga dana neće biti. Projekt će se, naime, preformulirati, a u kojem smjeru – to će biti odlučeno na temelju feedbacka putem službenog Pixelbionicovog foruma. Stoga ako vam je stalo do igre, svakako se zaputite ondje i izrazite svoje prijedloge.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?