HCL.HR

Otkazan NBA Live 13

Renato Pedišić 28.09.2012.   •   5 komentara


Svijet treću godinu za redom neće vidjeti EA-ovu viziju simulacije košarke budući da serijal uzima još jednu godinu pauze radi nedovršenosti igre.

Electronic Artsov izvršni potpredsjednik Andrew Wilson objavio je priopćenje za javnost u kojemu je objasnio razloge zašto EA ni ove godine neće konkurirati 2K Sportsu na području virtualne košarke. Iako je igra trebala po najnovijim vijestima izaći čak početkom listopada takvo što se neće dogoditi. Ostaje nam pričekati 2013. godinu i eventualan izlazak NBA Live 14, a zašto je to tako pročitajte u sljedećim recima:

“Nakon mnogo razmišljanja odlučili smo ne objaviti NBA Live 13 i volio bih vam objasniti zašto je to tako. Kada smo počeli proces povratka NBA Live serijala znali smo da će to biti dugo putovanje. Prebacili smo razvoj u novi studio, iskoristili smo najbolju novu tehnologiju koja nas je služila u drugim igrama, više smo se angažirali u dobivanju informacija od fanova i oformili smo cijeli tim novih ljudi koji je trebao ostvariti tu ideju. Osjećali smo kao da smo na pravom putu. Obvezali smo se donijeti vam iskustvo visoke kvalitete – to ste zhtjevali vi, naši fanovi i to smo sami od sebe zahtjevali. Ali, izrada odličnih igara nije laka i jednostavno nismo još stigli do te razine sa NBA Live 13.

Prativši izgled igre ovih poslijednjih dana postalo je jasno kako nećemo biti spremni u listopadu, a umijesto da izbacimo igru usred sezone, pričekat ćemo cijelu godinu i učiniti sljedeću igru sjajnom. Ta nas odluka stavlja na pravu stazu do uspjeha u industriji koja se svakodnevno mijenja. Razočaran sam što nismo ispunili visoka očekivanja, ali ostajem motiviran putom kojim koračmo. Obvezali smo se donijeti inovaciju u online igri, a naš napredak u vizualnoj prezentaciji igre i dalje uzima veliki zamah. Znamo da dobra igra počinje s dobrim gameplayom i to je naš prioritet. Ovo nije bila laka odluka, ali je prava odluka za naše fanove i nadamo se da ćete se s tim složiti kada sljedeće godine zaigrate NBA Live 13.

Eto, to je sve što je Andrew Wilson imao poručiti fanovima, a mi se nadamo da niste previše razočarani budući da NBA 2K13 donosi virtualnu košarku i u vaš dom već 2. listopada ove godine. Ako ništa, barem se nećete posvađati oko toga koji je serijal bolji kao što je slučaj s PES-om i FIFA-om. Od kojih je naravno bolja FIFA, zar ne?

Komentari (5)

  • haha.xd

    28.09.2012 - 18:58

    haha opet 2k nece imat konkurencije…..:DD iako neznam da li uopce može išta više konkurirati nba2K-u

  • -Aragorn-

    28.09.2012 - 19:51

    ajd možda nešto stvarno i naprave za tu godinu dana, al čisto sumnjam da mogu ugrozit 2k

  • Gospodar Svemira

    29.09.2012 - 05:40

    Barem nisu izbacili neki polu proizvod samo da poberu pare. Možda nešto i naprave do sljedeće godine.

  • Hornsman

    30.09.2012 - 14:23

    Jedan je 2k!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?