HCL.HR

Otkazan Project Offset

Zoran Žalac 02.07.2010.   •   3 komentara


Nažalost, od Project Offseta na kraju neće biti ništa – Intel je odustao od plana za izdavanjem igre, a Offset Software preraspodijeljen je na nove projekte.

Postoje sretne vijesti. Postoje one na koje smo potpuno ravnodušni. A postoje i one tužne, najčešće vezane uz otkazivanje igara. E pa, danas imamo jednu takvu. U pitanju je nekada očaravajući i obećavajući naslov kodnog imena Project Offset. Isti je razvijao Offset Software pod budnim okom Intela. Prije pet godina izgledao je nevjerojatno, a ni danas ne zadivljuje ništa manje. No nažalost, od Project Offseta na kraju neće biti ništa – Intel je odustao od plana za izdavanje igre, a Offset Software preraspodijeljen je na nove projekte. Nekoliko članova razvojnog tima odvojilo se i osnovalo novi, nezavisni studio zvan Fractiv LCC, no čini se kako su Project Offset ostavili iza sebe. U svakom slučaju žalostan rasplet događaja, pogotovo kad se prisjetimo trailera koji možete vidjeti u nastavku.

Komentari (3)

  • Maximum

    03.07.2010 - 10:37

    Mogli su makar neekako zavrsiti i igru i baciti je u prodaju cisto ”neke ” pare da uzmu… al sta je tu je.

  • Duksy

    03.07.2010 - 22:26

    Darth Vader NO! :)))

  • Urt_Peasant

    05.07.2010 - 01:34

    whyyyyyyyy???????? argh, baš sam se radovao toj igri. bilo bi fora kad bi neki drugi tim nastavio di su oni stali, sumnjam da će dosadašnji rad na tome past u vodu (mislim na $$$). I bilo bi fora da novi elder scrolls izgleda ovako. Neki djelovi iz trailera podsjećaju na assassins creed

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?