HCL.HR

Otkriven Operation Flashpoint: Red River

Duje Kozomara 01.08.2010.   •   1 komentara


Novi nastavak Operation Flashpoint serijala zvati će se Operation Flashpoint: Red River. CV jednog od Codemastersovih dizajnera otkrio nam je ime nove igre, kao i činjenicu da će izaći 2011. godine, za Xbox 360, PC te PS3.

Novi nastavak Operation Flashpoint serijala zvati će se Operation Flashpoint: Red River. CV jednog od Codemastersovih dizajnera otkrio nam je ime nove igre, kao i činjenicu da će izaći 2011. godine, za Xbox 360, PC te PS3. Malo kasnije, službena objava stigla je i putem Official Xbox Magazina, koji tvrdi da će biti „črvšća i fokusiranija“ igra od prethodnika, Dragon Risinga. „Operation Flashpoint: Dragon Rising je bio užasno ambiciozan, ali nije u potpunosti zadovoljio. Zato smo zadovoljni što je nastavak dosta fokusiranija igra, koja se još uvijek trudi što realističnije rekreirati ratišta“, objasnio nam je urednik OXM-a, Jon Hicks. Dragon Rising je dobio dosta pristojne ocjene od kritike, no obožavatelji franšize ga nisu toliko dobro primili.

RECENZIJA: Operation Flashpoint 2: Dragon Rising

Komentari (1)

  • xGAME

    01.08.2010 - 16:08

    DR nije zadovoljio jer je radjen i za konzole, i dobili smo samo jedan jadan port vec nikakve igre na konzolama, takve igre nemaju sta traziti na konzolama, samo ih uniste

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?