HCL.HR

Otkrivene su neke nove šifre za GTA San Andreas

Svan Hlača 02.09.2019.   •   6 komentara


Gotovo 15 godina nakon izlaska GTA San Andreasa otkriveno je kako mobilna izdanja tih igara imaju neke dodatne šifre za varanje.

Grand Theft Auto: San Andreas već je 15 godina stara igra i sve njezine tajne uglavnom su otkrivene. Bigfoot ne postoji, ali zato su tek sada otkrivene neke super tajne šifre za koje nitko do sada nije znao! Osim ljudi koji su ih stavili u igru. A, možda su to bili i vanzemaljci… koji su oteli te ljude?

Nažalost, stvar ipak nije toliko dramatična – dodatne šifre koje su otkrivene specifične su za mobilne verzije San Andreasa i nisu prisutne u verzijama za PC i konzole. Iza mobilnih inačica stoji razvojni studio War Drum Studios, a prema svemu sudeći, za dodatne šifre uvrstili su za testiranje igre te otklanjanje bugova.

Jedna od tih novih šifri CJ-u daje oružje i opremu koju nije lako nabaviti van specifičnih misija, a developeri su ju koristili kako bi testirali performanse u igri. Šifra za koju ćemo se složiti da je posebno korisna je “scriptbypass” koji igraču omogućava da upisivanjem završi trenutno aktivnu misiju. Tko god je ikada vozio helikopterčiće i aviončiće, znat će kakav je ovo ogroman dodatak ionako impresivnom arsenalu šifri. Tu je i šifra za neuništivost, koja ne djeluje samo na CJ-u već i na svakom vozilu u kojemu se on nalazi.

Kako otkriva YouTuber Vadim M, upisivanje ovih šifri malo je teže od standardne procedure. Naime, kako te šifre nikad nisu bile namijenjene za korištenje od strane igrača, njih se aktivirati može jedino spajanjem bežične tipkovnice na mobitel. Mala gnjavaža, ali ako želite doista neuništivog CJ-a, to je mala cijena za platiti.

Punu listu šifri možete pronaći ovdje.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • SeaNN

    02.09.2019 - 21:16

    Aezakmi najlegendarnija sifra ikad!

  • trulex

    02.09.2019 - 21:21

    kad se sjetim san andreasa, fazon pretražim cijeli internet samo pisajući gta cheats, konto uvijek ću pronaći koju šifru više

    • SeaNN

      @trulex, 02.09.2019 - 21:43

      Ja mislim da smo svi tada imali par A4 papira sa ispisanim siframa za gta sa.

  • Sick Individual

    02.09.2019 - 21:43

    Samo “Hesoyam” ta je definitivno najviše puta upisana

  • AdvCool

    03.09.2019 - 06:05

    Igrao sam na PS2 i tamo pisao cheatove, tako da nemam pojma o kojim se cheatovima, koje su komentatori prije mene napisali, radi

  • Dream Breaker

    03.09.2019 - 09:28

    sva sreća da sam neki dan instalirao GTA 5, inace bi sad pao pod pritiskom da opet instaliram SA… mada mi malo fali 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?