HCL.HR

Otkriveni novi Pokemon X i Y detalji

Žarko Ćurić 14.05.2013.   •   5 komentara


U novom broju CoroCoro magazina otkriveni su neki novi detalji za nadolazeći nastavak Pokemon serijala, ovaj put označenog s X i Y.

Nakon najave i prvog službenog trailera kojeg smo dobili početkom godine, danas smo obogaćeni s par novih detalja vezanih za Pokemon X i Pokemon Y. Informacije su dostupne unutar ovomjesečnog izdanja CoroCoro magazina, a donose nam pregled novih Pokemona, regije i još nekoliko detalja.

Nova regija nosit će naziv Karos, a trebala bi predstavljati alternativni Pokemon svijet po uzoru na Francusku. Glavni grad Miare City je nastao po uzoru na Pariz. Osim izbora spola i imena, u novom nastavku moći ćemo izmijeniti i par drugih detalja na glavnom liku, poput izgleda kose te boje kože. Jedna od zanimljivih detalja prikazanih na slikama je i mogućnost jahanja Gogoata, novog biljnog pokemona koji izgledom podsjeća na jarca.

Osim Gogoata prikazana su još tri nova Pokemona, ptičica Yayakoma (normalni/leteći tip), panda Yancham (borbeni tip) i gušter Elikiteru (električni/normalni tip). Novi Pokemoni bi trebali biti dostupni prije kraja ove godine za 3DS platformu, a više informacija bi trebali čuti na E3 sajmu.

Komentari (5)

  • nadriniburegdzinica

    14.05.2013 - 21:31

    ovo će biti najbolja igra ikad, gledao trailer novi, igra izgleda preodlično!!!

  • Zael

    15.05.2013 - 20:06

    novi pokemoni izgledaju vrlo dobro… jeli moguce da cemo proc kroz generaciju bez da se fanovi žale na dizajn pokemona??? 😀

    • kaisersephirot

      @Zael, 15.05.2013 - 20:40

      teško, čitao sam na neoGAF-u, neki su se već bunili sa izgledom startera, iako nisu imali ništa protiv legendarnih i 4 nova najavljena

  • barakokula31

    @JaBitiTarzan, 15.05.2013 - 19:03

    Da, bit će bolja i od GTA 5 i od Metro:Last Light.

  • kaisersephirot

    @JaBitiTarzan, 15.05.2013 - 20:39

    što je i normalno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?