HCL.HR

Otkriveni su novi detalji Netflixove serije Resident Evil: Infinite Darkness

Iva Osrečak 12.03.2021.   •   4 komentara   •   Filmovi i serije


Netflix je danas fanovima Resident Evila podijelio sinopsis priče, glasovne uloge i novu ilustraciju za svoju animiranu seriju Resident Evil: Infinite Darkness.

Netflix je danas objavio tko će posuditi svoj glas likovima animirane serije Resident Evil: Infinite Darkness. Tako saznajemo da će svoj glas Leonu Kennedyu posuditi Nick Apostolides, dok će se Stephanie Panisello naći u ulozi Claire Redfield. Oboje su dobro poznati fanovima kao glumci koji su svoje glasove posudili glavnim likovima u preradi Resident Evila 2 iz 2019.

Najnovija ilustracija koju je Netflix podijelio prikazuje Leona i Claire u akciji, dok se gomila zombija kreće prema Bijeloj kući, kako se za sada čini jednom od glavnih mjesta radnje.

Smješten nekoliko godina nakon radnje Resident Evila 4, novoobjavljeni službeni sinopsis ulazi u daljnje detalje:

„U 2006. godini u mreži Bijele kuće pronađeni su tragovi neovlaštenog pristupa tajnim predsjedničkim datotekama. Američki savezni agent Leon S. Kennedy dio je skupine pozvane u Bijelu kuću da istraži ovaj incident, ali kad se svjetla iznenada ugase, Leon i SWAT tim prisiljeni su uništiti hordu tajanstvenih zombija.

 U međuvremenu, zaposlenica TerraSavea Claire Redfield nailazi na tajanstvenu sliku koju je nacrtao mladić u zemlji koju je posjetila, pružajući pritom podršku izbjeglicama. Proganjana ovim crtežom, koji izgleda da je žrtva virusne infekcije, Claire započinje vlastitu istragu.

Sljedećeg jutra, Claire posjećuje Bijelu kuću kako bi zatražila izgradnju socijalne ustanove. Tamo ima priliku sastati s Leonom i koristi ju da mu pokaže dječakov crtež. Čini se da Leon shvaća nekakvu vezu između izbijanja zombija u Bijeloj kući i neobičnog crteža, ali kaže Claire da veza ne postoji i odlazi. S vremenom ta dva izbijanja zombija u dalekim zemljama dovode do događaja koji potresaju naciju do same njezine srži.“

Resident Evil: Infinite Darkness animira 3D animacijski studio Quebico, producent je TMS Entertainment, a izvršni producent Capcomov Hiroyuki Kobayashi. Animirana serija bi trebala biti dostupna ove godine putem Netflixa.

Komentari (4)

  • GTA222

    12.03.2021 - 15:41

    Uff jedva čekam.

  • Serpico

    12.03.2021 - 17:05

    Sad su Claire izgleda uradili po ovoj glumici što joj posuđuje glas.

  • Emperor Ghaleon

    12.03.2021 - 17:24

    Gledam i ne vjerujem. Claire ne izgleda k’o goblin iz onog rimejka (iako, realno, najbolja je bila u Darkside Chronicles).
    Budem pogledao možda, ali kad budu sve sezone gotove.

    • Cipelcug

      @Emperor Ghaleon, 13.03.2021 - 06:57

      Slažem se, stvarno je očajno izgledala. Mislim da je do usta i slabe brade, ali i oči su joj bile buljave.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?