HCL.HR

Otkriveno je kad patnja i ludilo stižu u ranu verziju Darkest Dugneona 2

Stjepan Fikter 15.09.2021.   •   2 komentara


Nastavak popularnog gotičkog horor RPG-a stiže idući mjesec u Early Access verziju i to ekskluzivno na Epic Games Store.

Ljubitelji Darkest Dungeon igara dobili su dobre vijesti od developera kada je u pitanju nastavak igre. Čekanju na nove avanture bliži se kraju jer je otkriveno kad Darkest Dungeon 2 stiže u Early Access program. Tako ćemo već od idućeg mjeseca, točnije od 26. 10. imati priliku doživjeti ludilo dok se pohode različite tamnice. Samo bit će potrebno imati Epic Games Store račun, budući da je rani pogled ekskluzivan za tu platformu.

U nastavku ćemo vidjeti klase s kojima smo mogli igrati u prethodnom dijelu te će borbeni sustavi biti sličan originalu, ali prilagođen za nastavak. Isto tako, developeri su najavili kako će drugi dio imati drugačiju meta strukturu, a što to točno znači imat ćemo prilike saznati za mjesec dana. Naravno bit će tu još novih protivnika, bosseva i izazova što se i očekuje kada je u pitanju novi dio.

Doduše, svi zainteresirani za ranu verziju morat će se još malo strpjeti jer cijena trenutno nije poznata, no i to će valjda isto uskoro biti otkriveno.

Komentari (2)

  • Dick Johnson

    15.09.2021 - 10:27

    Svaki put kliknem na trailer da bi vidil neki gameplay il bar ingame prikaz, i 80% puta budem u krivu.

  • Dragan[MKD]

    15.09.2021 - 10:27

    Jedva čekam, prvi dio je bio jedna od najboljih igara tu godinu, već su developere objasnile igru detaljno u časopisu PC Gamer tako da zna se podosta stvari o igri.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?