HCL.HR

Otkriveno je kada počinje besplatni sukob vampira u punoj verziji Bloodhunta

Stjepan Fikter 01.04.2022.   •   1 komentara


Nakon testiranja u Early Accessu, krajem četvrtog mjeseca ulice Praga bit će natopljene vampirskom krvlju jer Vampire: The Masquerade – Bloodhunt ima datum izlaska.

Ove godine zaigrat ćemo novi naslov u Vampire: The Masquerade franšizi. Riječ je o free to play naslovu Bloodhunt koji je već dostupan kroz Early Access program, no uskoro stiže u punoj verziji na PC i PlayStation 5. To uskoro je zapravo 27. 4. kada ćemo po ulicama i krovovima češke metropole puštati krv napucavanjem protiv vampira iz suparničkog klana. Neće oni biti jedini protivnici jer će i ljudi biti prisutni, no njih će kontrolirati umjetna inteligencija.

Za one koji su zaboravili, Vampire: The Masquerade – Bloodhunt je pucačina iz trećeg lica u kojoj ćemo uz vatreno oružje koristiti i vampirske moći. Dostupne nadljudske vještine bit će unikatne za svaki klan, a na nama je da odlučimo kako ćemo pristupiti borbi. Isto tako, moći ćemo i pokazivati smisao za modu jer ne možemo ići u bitke obučeni bez imalo stila.

Bloodhunt će omogućiti samostalno igranje ili u ekipi s još dvoje vampira, a u jednom battle royale meču moći će biti najviše 45 igrača. Kako je riječ o Masquerade franšizi, neće biti pametno samo tako pokazati ljudima da vampiri postoje jer će to značiti prednost za protivničke timove. Uostalom, naglasak je na timskom igranju i brzim borbama pa treba svaku prednost iskoristiti.

Komentari (1)

  • SanKa

    01.04.2022 - 09:22

    hard pass..daj mi SP

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?