HCL.HR

Otkriveno je kad Tiny Combat Arena polijeće prema Early Access programu

Stjepan Fikter 04.02.2022.   •   0 komentara


Stilizirano letenje u sim-lite naslovu Tiny Combat Arena bit će omogućeno od krajem mjeseca, no to će sve biti probni letovi jer igra prvo dolazi u Early Access program.

Ljubitelji vojnog virtualnog letenja od 22. 2. imat će prilike sjesti u kokpit Tiny Combat Arene te se zaputiti u različite misije i borbe na nebu. Riječ je o naslovu koji kombinira simulacijske elemente te pristupačno i prilagodljivo iskustvo zračnih borbi. U prijevodu – nije hardcore simulacija nego i obični puk može uživati u stiliziranom retro izgledu fikcionalnog Hladnog rata.

Po izlasku rane verzije Tiny Combat Arena imat će dva načina igranja. Quick Mission Builder bit će kao što mu naziv kaže, kreiranje misija kakve želimo igrati, odnosno moći ćemo utjecati na različite elemente koji će nas dočekati u zraku. Zatim, tu je i Arena koji je nešto ozbiljniji mod jer ćemo morati planirati poteze po strateškoj mapi. To znači identificirati prijetnje, odlučiti kome pomagati i naposljetku utjecati na ishod rata.

Za ljubitelje vojne tehnike igra će imati i detaljnu bazu dostupne vojne tehnike koja neće samo statistike nego bi nam trebala i pomoći oko svladavanja različitih prijetnji. Budući da igra prvo dolazi u rani program, Tiny Combat Arena sadržavat će jedan avion, odnosno Harriera, te po jednu instant mapu i arena scenarij. S vremenom će se taj broj povećavati, a punu verziju bi trebali zaigrati 12 do 18 mjeseci otkako igra bude dostupna.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?