HCL.HR

Otvorena prva klinika za ovisnike o internetu u SAD-u

Igor Belan 25.08.2009.   •   3 komentara   •   Gaming Related


Nakon što su Kinezi otvorili prvu kliniku za pomoć ovisnicima o računalu u svijetu, Nizozemci su to učinili drugi, a Amerikanci prate trend i otvaraju svoju…

Ako ste kojim slučajem bolesno ovisni o internetu, video igrama, mobitelima i sličnim čudima tehnologije, još vam ima spasa! Nakon što su Kinezi još 2005. godine prvi u svijetu otvorili kliniku za odvikavanje od interneta, u stopu su ih pratili Nizozemci sa sličnom klinikom u Amsterdamu, a kako bi ostali vječito trendy i Amerikanci su morali učiniti isto te su tako otvorili sličnu kliniku za odvikavanje tek kojih 20-ak kilometara od Microsoftovog glavnog stožera u Redmondu.

U ovoj klinici, ukoliko se odlučite za program odvikavanja imena reStart, po cijeni od 14 500$ dobivate 45-dnevni smještaj u klinici u kojoj ste primorani abstinirati od računala u danom periodu. Za tu cijenu možete dobiti psihoterapiju, grupno savjetovanje ( u 12 koraka! .. kao da je bitno ), edukaciju o boljoj prehrani, plan za fitness kao i priliku za otići na razne avanturističke izlete po prirodi. Klinika je namjenjana vraćanju ovisnih individua nazad u stvarni svijet, gdje mogu ponovno postati bitni članovi društva.

Znate nekoga kome bi dobro došao jedan reStart?

Komentari (3)

 • seedorf

  25.08.2009 - 21:42

  Nikad necu prestati igrati pc igre..Kad sam se tek rodio doktori su rekli:E ovo ce biti buduci rodeni gamer!! PC GAMES LIVE FOREVER……………!!!!!!!!!!

 • ivekbbb

  26.08.2009 - 11:33

  PS3 games live forever

 • seymour

  26.08.2009 - 22:50

  srbija 4ever

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!