HCL.HR

Ovaj dodatak za Nintendo Switch pomoći će nam da nabijemo mišićnu masu

Zoran Žalac 06.09.2019.   •   2 komentara


Nintendo je najavio novi dodatak za Switch konzolu koji bi mogao razveseliti publiku željnu fizičke aktivnosti ispred televizora.

Nintendo Switch konzola ima sličnu funkcionalnost kao i nekad megapopularni Wii. Međutim, Wii je imao hrpetinu igara za vježbanje, od fitnesa, pilatesa, joge i sl., dok Switch ima tek Fitness Boxing i Zumbu. Srećom, nije Nintendo zaboravio kako se vježbalo uz Wii pa će sada isto pokušati ponoviti s novim dodatkom za Switch.

Dodatak će službeno biti okriven 12. 9., no već sada u prvom prikazu možemo vidjeti da se radi o nekakvom elastičnom obruču koji je ujedno i držač Joy Con kontrolera. Uz obruč također dolazi i drugi držač, koji se postavlja na nogu korisnika.

Ovim sustavom Nintendo će omogućiti nove oblike virtualnog vježbanja, a čini se kako je posebnost upravo u tome što se koriste dva kontrolera pa igra detektira dvije točke: jednu točku tijela, i drugu, pokretnu točku na samom obruču. Idealno je to za vježbe joge, a i jačanja mišića na rukama.

Naravno, ne kažem da je bolje od odlaska na trening u teretanu, ali hej – mnogi su ljudi uz Wii Fit počeli vježbati iako to nisu imali u planu, tako da ne bih ismijavao ovaj dodatak. Osim u slučaju da ga Nintendo odluči naplaćivati nekih 50 eura, to bi bilo previše.

Više informacija o ovome dodatku trebali bismo doznati idućeg tjedna.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Demon90

    06.09.2019 - 14:21

    A sad uz wii board se može itekako umoriti.

  • Hadvar

    06.09.2019 - 14:25

    masa je mama

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?